Ionuț Nițulescu Vedete 28.12.2022 23:45

Îi recunoști? Se cunosc de la grădiniță și sunt împreună și acum

Îi recunoști? Se cunosc de la grădiniță și sunt împreună și acum

Se cunosc de la grădiniță și sunt inseparabili chiar și acum, după mai bine de 35 de ani. Îi vezi la TV în fiecare dimineață și fac împreună o echipă fantastică. Îți dai seama despre cine este vorba?

Când spui Dani Oțil te gândești, poate fără să vrei, și la Răzvan Simion. Sau invers. Cert este că cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri de televiziune. Îi vezi zilnic la „Neatza cu Răzvan și Dani”, dar și la X-Factor.

Cum arătau Răzvan și Dani în adolescență

Se cunosc de când aveau patru ani. Au copilărit împreună la Reșița, iar viața i-a adus împreună în 1995, la radio, unde Dani Oțil se ocupa de emisiuni pentru tineri. Câteva luni mai târziu, i s-a alăturat și Răzvan, care până atunci făcuse stagiatură la o televiziune locală.

„Am stat 12 ani la radio și nu ne cunoștea nimeni. După două săptămîni de televiziune, ne știau toate babele de la cozi“, a spus, amuzat, Dani.

„Asta ne-am dorit. N-am să mint, să-ți spun că a fost o întâmplare și să crezi despre noi că suntem visul american în materie de tv. Am tras cu dintii pentru fiecare punct de rating și am învățat de la alții cum să nu ne facem de râs pe sticlă“, a adăugat și Răzvan.

Răzvan și Dani, prieteni de la grădiniță

Nu de puține ori cei doi își amintesc cu nostalgie și cu multe tachinări de copilărie și de zilele petrecute la Reșița. Între ei s-a legat o frumoasă prietenie ce ține dincolo de camerele de luat vederi sau de platourile de filmare. Cei doi au devenit și vecini!

„Ne știm din copilărie. Eu aveam ochelari, iar Dani avea părul lung. Ne tachinăm la fel de des că în prezent, iar în vacanțe aveam grijă să le jucăm farse prietenilor…“, a declarat Răzvan Simion în cadrul unui interviu.

Citește și: Dani Oțil: vârstă, înălțime, foste iubite, salariu la Antena 1

Fotografia apărută recent pe Instagram a făcut furori. Poza este realizată de Ziua Copilului, în 1984. Răzvan este în partea stângă, înconjurat de colegi, iar Dani ceva mai retras, preferând să se așeze la marginea grupului.

Răzvan si Dani

Se pare că prietenia lor este precum vinul: tot mai bună, pe măsură ce trece timpul!