Gabriela Dinu Vedete 20.10.2023 10:53

Ibrahim Celikkol: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Ibrahim Celikkol: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Ibrahim Celikkol este un celebru actor născut în Istanbul, Turcia, care şi-a început cariera în industria filmului la începutul anilor 2000.

S-a născut pe 14 februarie 1982 şi este de profesie actor, model, iar în adolescenţă a făcut parte din echipa naţională de baschet a Turciei. Mama sa este de origine greacă, iar familia ei a imigrat în Turcia din Grecia. Pe linie paternă, Celikkol are rude în Arabia.

Ce scrie în CV-ul lui Ibrahim Celikkol?

Tatăl său a fost fotbalist, iar atunci când a decedat, şi Ibrahim s-a lăsat de baschet. Familia din care face parte actorul este una bogată, formată în principal din sportivi şi muzicieni. Mai are o soră, pe nume Asli Celikkol.

Ibrahim este cunoscut pentru rolurile avute în seriale TV turceşti populare la noi în ţară, precum Karadayi, Sultan şi Sefirin Kizi. A studiat la Istanbul, la Facultatea de Administrarea Afacerilor, dar nu şi-a luat licenţa, deoarece a ales drumul actoriei.

Ibrahim Celikkol a fost căsătorit timp de cinci ani cu Mihre Mutlu, cei doi divorţând în 2022. Au împreună un fiu, care a rămas în custodia mamei, iar tatăl îi va plăti pensie alimentară. După divorţ, Ibrahim şi-a refăcut viaţa şi se iubeşte cu Natali Yarcan, o scriitoare din Turcia.

Cu cine se iubeşte Ibrahim Celikkol?

Cei doi au fost surprinşi de paparazzii pe vremea când încă nu îşi oficializaseră relaţia. Se ţineau de mână, plimbându-se, moment în care Natali a încercat să se ascundă şi să fugă din calea obiectivelor camerelor de fotografiat. Moment în care Ibrahim a oprit-o şi i-a spus: „Ce faci? Relaxează-te, iubirea mea, nu avem nimic de ascuns!”, i-a transmis el iubitei sale

Ibrahim Celikkol nu are un salariu fix, el îşi negociază contrectele înainte de fiecare rol primit. Ăresa din Turcia scrie însă că ar fi făcut o avere de câteva milioane de dolari din industria filmului, lucrând ca actor, regizor şi producător.

Date biografice Ibrahim Celikkol

Nume complet: Celikkol Ibrahim
Locul nașterii: Istanbul, Turcia
Partener: Natali Yarcan
Înălțime: 1,85 m
Greutate: 81 kg