Gabriela Dinu Știri 07.01.2024 13:18

Iancu Sterp: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie, studii – concurent Survivor 2024

Iancu Sterp: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie, studii - concurent Survivor 2024

Iancu Sterp este fratele cântăreţului de muzică de petrecere, Culiţă Sterp, şi fost concurent al emisiunilor de la Kanal D, Puterea Dragostei şi Survivor România. În 2024, acesta a fost cooptat în echipa Războinicilor de la Survivor All Stars.

Este cântăreţ şi el şi chiar a scos mai multe piese alături de Costi Ioniţă. Totuşi, nu este la acelaşi nivel ca fratele său, Culiţă, care este mult mai celebru şi mai ascultat. Culiţă este invitat la o mulţime de evenimente private, de unde scoate o mulţime de bani.

Cine este, de fapt, Iancu Sterp?

Recent, familia Sterp a fost lovită de o cumplită tragedie. Pentru că se ştie deja că familia Sterp îşi câştigă banii de agricultură, aceştia aveau angajat un cioban, care le era şi foarte bun prieten. Pentru că viaţa la stână nu-i acoperea toate neajunsurile, Ion Şmecheru, căci aşa îşi zicea, consuma cantităţi uriaşe de alcool.

Şi chiar din acest motiv, ciobanul familiei Sterp s-a stins, căci a intrat în comă alcoolică şi nu s-a mai trezit. Iancu a fost extrem de afectat de pierderea celui care le-a fost şi prieten, nu doar angajat.

Până să intre în industria muzicală, Iancu Sterp a participat la celebrele emisiuni realizate de Kanal D, Puterea Dragostei şi Survivor România. A fost preferatul fanilor de fiecare dată, însă nu a reuşit să pună mâna pe marele premiu în niciuna dintre cele două competiţii.

Date Biografice Iancu Sterp: înălțime, greutate

Nume complet: Iancu Sterp
Data naşterii: 28 octombrie 1998
Locul naşterii: Tuştea, judeţul Hunedoara
Parteneră: singur
Greutate: 75 kg
Înălţime: 1,75 m

Iancu Sterp s-a născut pe 28 octombrie 1998 şi trăieşte în satul Tuştea, din judeţul Hunedoara, alături de frumoasa lui familie. Mama Geta, căci aşa este recunoscută în România, a dat naştere la patru copii, două fete şi doi băieţi, pe nume Culiţă, Iancu, Ileana şi Geta. Extrem de muncitori, cei din familia Sterp au propria afacere şi îşi câştigă banii prin muncă intensă, la care participă cu toţii.

La Puterea Dragostei, Iancu Sterp a fost la un pas să îşi găsească marea dragoste. A cerut de soţie o concurentă din emisiune, după care i se aprinseseră călcâiele, însă aceasta a plecat din ţară, s-a mutat în Italia şi cei doi nu şi-au mai continuat relaţia.

Despre studiile lui Iancu Sterp nu se ştiu foarte multe. Un lucru e sigur, îi place să muncească şi face bani şi din piatră seacă. Are propriul venit din afacerea de familie, dar câştigă foarte bine şi din YouTube.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Silvia Ioniţă
Ilinca Vandici
Roxana Nemeş
Carmen de la Sălciua
Salman Khan