Gabriela Dinu Știri 08.09.2023 14:07

Hoteluri cu piscină interioară. Lista completă din Bucureşti

Hoteluri cu piscină interioară. Lista completă din Bucureşti

Bucureştiul este un oraş preferat de turişti pentru viaţa de noapte şi agitaţia pe care le oferă multiplele opţiuni de distracţie. Recunoscuţi în Europa pentru nopţile de club de aici, străinii vin în Bucureşti ca să se distreze în localurile de specialitate sau în Centrul Vechi.

Dacă veţi căuta şi o cazare pe măsură, care să întregească un sejur în Capitală, puteţi alege din varietăţile de hoteluri cu piscină interioară sau exterioară, condiţii de lux, la preţuri nu tocmai piperate. Depinde exact ce vă doriţi.

Lista hotelurilor din Bucureşti cu piscină privată

Românilor le place luxul şi oferă servicii pe măsură. Locaţii centrale, privelişti interesante şi restaurante pe rooftop. La toate acestea, se adaugă şi piscinele private, în care să te relaxezi după o zi grea, cu posibilităţi de masaj şi alte servicii de tip spa.

În general, hotelurile care sunt dotate cu piscină privată în Bucureşti au disponibilitate şi nu vă va fi prea greu să vă găsiţi o rezervare aici. De regulă şi dacă intraţi şi vreţi să rezervaţi, o puteţi face şi cu 48 de ore înaintea sosirii şi, cu siguranţă, vă veţi găsi opţiunile dorite.

Dar haideţi să vorbim puţin despre hotelurile care vă pot găzdui, care vă pun la dispoziţie pisicine interioare, dar şi exterioare. Hotelurile din Bucureşti care au şi piscină deosebită sunt următoarele:

 1. Park Inn by Radisson Bucharest
 2. InterContinental Athenee Palace
 3. Premier Palace
 4. Ramada Parc
 5. Hotel Caro
 6. Radisson Blu Hotel Bucharest
 7. Crowne Plaza Bucharest
 8. Novotel
 9. Mari Vila Hotel
 10. The Marmorosch Bucharest
 11. Grand Hotel Bucharest
 12. RIN Airport Hotel
 13. Epoque Hotel Relais & Chateau
 14. Ramada Plaza by Eyndham
 15. Bucharest Airport Suites
 16. Sheraton
 17. JW Mariott Bucharest Grand Hotel
 18. Hotel Phoenicia Express
 19. Leonardo Hotel Bucharest
 20. Capital Plaza Hotel

La Ramada, o noapte de cazare costă doar 389 de lei şi vă puteţi bucura de toate facilităţile locaţiei. La Radisson, preţul este ceva mai mare, 472 de lei, dar şi locaţia este pe măsură. 643 de lei pe noapte va trebui să daţi dacă vreţi să vă cazaţi la Crowne Plaza Bucureşti, iar la Intercontinental sau Grand Hotel Bucureşti, cum i se zice mai nou, preţul este de 573 de lei.