Gabriela Dinu Știri 26.05.2021 09:34

Harta outleturilor din București unde găsești haine și încălțăminte sub prețul pieței

Harta outleturilor din București unde găsești haine și încălțăminte sub prețul pieței

Cei care doresc să îşi cumpere haine de brand, dar nu îşi permit, caută să achiziţioneze haine ieftine şi de calitate din magazinele de tip outlet. Harta acestor tip de magazine din Bucureşti poate fi studiată din rândurile de mai jos.

Cel mai cunoscut dintre toate este, de departe, Fashion House Outlet din complexul comercial Militari. Puteţi ajunge acolo doar folosind intrarea de pe A1, la km 13. Este cel mai căutat outlet dintre toate, în care se găsesc majoritatea brandurilor celebre.

Outleturi din Bucureşti – hartă

Au reduceri de până la 70% din valoarea lor obişnuită şi acestea nu sunt singurele, căci ofertele de weekend le bat pe toate, când reducerile merg şi până la 90%.

Aici poţi ajunge folosind STB 236, care se ia din Piaţa Operei, ori metroul până la staţia Păcii şi de acolo RATB 236 sau 137. Un alt oultet căutat din Bucureşti este EXU. E situat pe Bulveardul Elisabeta mr 36, unde se găsesc mai mult haine elegante, rochii, sacouri, fuste, bluze şi cămăşi iar preţurile sunt din cele mai mici . Cele mai întâlnite mărci din acest outlet sunt Asos, Topshop, Bershka, Zara, Atmosphere.

Elmec Outlet este situat pe Calea Bucureştilor, pe DN 1, la km 37. Cele mai căutate branduri de aici sunt Nike, Converse, Miss Sixty, Killah, Energie, Camper, Replay, Replay & Sons, Calvin Klein Jeans, Marlboro Classics, Dockers, Polo Jeans by Ralph Lauren sau Ocean Pacific.

Otuletul Adidas se află în zonă, tot pe DN1, dar în apropierea Podului Otopeni. Există şi un outlet al rivalului Nike, acesta se găseseşte la intersecţia Bvd Ştirbei Vodă cu Berzei.

Pe bvd Dimitrie Cantemir, se poate găsi Infyty Town, un magazin outlet puţin atipic. Căci are doar câteva branduri bine stabilite şi anume Levi’s, Lee Cooper, Wrangler, Diesel sau Gas.

Alte magazine de tip outlet din Bucureşti extrem de căutate mai sunt şi Mini Prix, Outlet Bigotti, Raffaelli, Umbro Outlet, Lo Spaccio Outlet, Tina R, Outlet Depot 96 şi Outlet Musette.