Gabriela Dinu Filme & Seriale 22.05.2023 19:19

Ghidul suprem al ceaiului alb și al pierderii în greutate

Ghidul suprem al ceaiului alb și al pierderii în greutate

Ceaiul alb este considerat specialitatea ceaiurilor. Produs din aceeaşi plantă ca ceaiul negru şi verde, camelia Sinensis, acesta se diferenţiază atunci când vorbim de gradul de oxidare, dar şi prin componenţa sa, fiind făcut din frunze tinere şi muguri. Acesta ajută la slăbit şi veţi afla din rândurile următoare la ce mod.

Este considerat a fi cel mai de calitate sortiment de ceai, care se obţine din frunzele fragede, ce se smulg fix înainte ca mugurii să se deschidă complet, la începutul primăverii, la primele ore ale dimineţii, când încă este rouă pe plantă.

Cum să slăbeşti cu ceaiul alb

Frunzele tinere de Camelia se vor transforma după uscare într-o pulbere albă, de aici provine şi numele ceaiului. Prin acest mod de obţinere, ceaiul alb îşi conservă cel mai bine şi cel mai mare conţinut de nutrienţi şi antioxidanţi. Iar caracteristica sa esenţială este în esenţă procesarea minimă, având astfel cel mai mare conţinut benefic, faţă de ceaiul verde şi negru.

O ceaşcă de ceai alb conţine 15 mg de cofeină, spre deosebire de ceaiul verde care are 25 de grame şi cel negru conţine 40 mg de cofeină. Sănătos şi bogat în nutrienţi, ceaiul alb ajută în curele de slăbire doar dacă este coroborat cu o alimentaţie sănătoasă, o dietă echilibrată şi activitate fizică.

Cum te ajută, de fapt, ceaiul alb în curele de slăbire?

Pentru a obţine rezultatele scontate, trebuie să consumi trei căni de ceai pe zi, împreună cu cei 2 litri de apă recomandaţi. Datorită ingredientelor active din ceaiul alb, acesta îţi va inhiba pofta de mâncare şi te va ajuta să scazi numărul de calorii pe care le consumi zilnic.

Modul de acţiune al ceaiului alb în curele de slăbit este extrem de simplu şi anume componenţii săi încetinesc procesul prin care adipocitele formează depozitele de grăsime şi accelerează metabolismul, iar grăsimile care au fost deja acumulate se topesc puţin câte puţin, în fiecare zi de consum. Rezultatele consumului de ceai alb vor fi vizibile în timp, în niciun caz de pe o zi pe alta. Deci va trebui să ai răbdare şi să perseverezi, iar aşa vei reuşi să slăbeşti sănătos.