Gabriela Dinu Vedete 18.10.2023 18:01

Gheorghe Ifrim: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Gheorghe Ifrim: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Gheorghe Ifrim s-a născut pe 18 decembrie 1971 în Bucureşti şi este recunoscut pentru rolul avut în serialul de comedie Las fierbinţi, de la Pro TV, acolo unde joacă rolul primarului. Din rândurile care urmează veţi afla mai multe despre viaţa acttorului.

Are 51 de ani, este din Capitală şi mai are un frate mare mare, pe nume Lucian, actor. Este de profesie actor de teatru şi film şi a absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Academiei de Teatru şi Film, în clasa profesorului Gelu Colceag.

Ce scrie în CV-ul lui Gheorghe Ifrim din Las fierbinţi?

Gheorghe Ifrim a apărut prima dată pe sticlă în cadrul grupului umoristic Vouă, la TVR. A jucat şi teatru la Metropolis şi Act, iar în prezent îşi încasează salariul şi de la Teatrul Bulandra. Totodată, acesta mai înregistrează venituri şi de la Pro TV, din cadrul producţiei Las fierbinţi.

În 2014, Gheorghe Ifrim a fost nominalizat la Premiile Gopo 2014, la categoria de cel mai bun actor dintr-on rol principal, iar doi ani mai târziu repeta experienţa, graţie rolului jucat în filmul Bucureşti Non Stop, regizat de Dan Chişu.

Este căsătorit, dar nu şi-a expus soţia în lumea mondenă. Cei doi se cunosc de mai bine de 28 de ani şi au împreună doi copii. Se numeşte Roxana, este absolventă de Drept, dar nu a profesat, şi este persoana care i-a stat alături tot timpul, după cum povesteşte chiar el:

Date biografice Gheorghe Ifrim

Nume complet: Ifrim Gheorghe
Locul nașterii: Bucureşti
Data naşterii: 18 decembrie 1971
Partener: Roxana Ifrim

„Soția m-a susținut tot timpul în meseria asta și m-a echilibrat, mi-a crescut copilașii, ea s-a sacrificat așa în sensul frumos pentru copii. A terminat Dreptul, dar și-a dorit să rămână cu copiii, să îi crească și a făcut foarte bine, pentru că se simte chestia asta. Familie suntem din 2001, căsătoriți oficial, dar așa ne știm din 1995, din anul al doilea de facultate. Avem mulți ani împreună, frumoși, și cu bune, și cu rele, că Dumnezeu nu îți dă numai bucurii, dar am trecut cu grijă peste toate, dragostea și iubirea înving întotdeauna, asta e cel mai important într-o căsnicie”, declara Ifrim într-un interviu în urmă cu un an.

Au împreună doi băieţi, pe nume Ştefan, care este pasionat de automatică, şi Cristi, pasionat de desen.