Ionuț Nițulescu Altceva 22.07.2021 10:56

Fulgy, mesaj de amenințare pentru Ioniță de la Clejani: ”O să plângi toată viața ta”

Fulgy, mesaj de amenințare pentru Ioniță de la Clejani: ”O să plângi toată viața ta”

Fulgy se află în arest la domiciliu, însă continuă să șocheze cu gesturile sale. Băiatul Clejanilor a făcut publică o conversație cu tatăl său, Ioniță. Aflat într-o situație delicată, Fulgy pare că nu vrea accepte sub nicio formă ajutorul părinților.

De câteva luni, tânărul ține prima pagină a ziarelor. Mai întâi Fulgy a fost prins drogat la volan, apoi a condus fără permis, și-a agresat tatăl și a bătut un jurnalist. Acum, băiatul Clejanilor se află în arest la domiciliu, însă se pare că nu s-a potolit prin a șoca cu acțiunele pe care le face.

Pe una dintre rețelele de socializare, Fulgy a postat o conversație cu tatăl său în care îl amenință că nu vor mai avea nicio legătură. Tânărul refuză ajutorul celor din jur, iar drumul spre vindecare se pare că este mai lung decât familia și-ar fi imaginat.

„După ce se termină tot, să nu te mai bagi în seamă cu mine câte zile mai trăiești. O să auzi de mine și o să plângi toată viața ta’, i-a transmis Fulgy lui Ioniță de la Clejani.

Ca orice părinte, Ioniță de la Clejani i-a răspuns calm fiului său și i-a oferit sprijinul său, deși acesta îl respinge. Artistul speră că toate aceste probleme din familia lor vor dispărea, iar totul va reveni la normal.

„Luni vine cineva care se ocupă de Adsense, o să te ajute să-ți recuperezi contul și celelalte date pe care tu le-ai introdus și nu ți le mai amintești.

Fii cuminte și Doamne ajută! Va fi bine, sunt sigur, că vom fi din nou cea mai puternică familie. Acest episod va trece!’, a scris Ioniță de la Clejani în mesajul său.