Gabriela Dinu Vedete 18.10.2022 17:00

Francisco Quintanar Angulo – Paco: CV, vârstă, salariu, ocupaţie – Chefi la Cuţite 2022

Francisco Quintanar Angulo - Paco: CV, vârstă, salariu, ocupaţie - Chefi la Cuţite 2022

Francisco Quintanar Angulo este un alt concurent din echipa lui Sorin Bontea de la Chefi la cuţite. I se spune Paco şi are o poveste de viaţă impresionantă, despre care vom afla mai multe din rândurile care urmează.

A venit la Chefi la cuţite împreună cu Dana, soţia sa, cea care îi este alături de peste 20 de ani. Are 55 de ani, este din Campo de Criptana şi până să vină în România a locuit alături de Dana, soţia sa în vârstă de 49 de ani, în Pala de Mallorca, Spania.

Cine este Paco, de la Chefi la cuţite 2022

Nu are studii superioare şi nici de bucătar, însă are propriul restaurant, o afacere unde găteşte alături de soţia sa, Dana: „Eu nu am fost la nicio şcoală de bucătari, eu nu am făcut nici şcoala. La 11 ani, m-am dus la lucru în agricultură şi de acolo a început pasiunea mea pentru bucătărie, făceam mâncare pentru prieteni”.

Dana s-a lăsat de munca de birou din frumosul oraş Cluj pentru a pleca la muncă în străinătate, acolo unde şi-a întâlnit dragostea vieţii sale. S-au căsătorit şi lucrează împreună la propriul restaurant, unde Paco este bucătar, iar ea se ocupă de deserturi: „Eu am plecat din Cluj, de la birou, m-am angajat să spăl vase într-un restaurant şi acolo l-am cunoscut. Ne-am găsit de lucru împreună, la un hotel, am stat 10 ani. Am plecat de acolo pentru a ne deschide o afacere micuţă, propriul restaurant”.

Date Biografice Francisco Quintanar Angulo – Paco

Nume complet: Francisco Quintanar Angulo – Paco
Data naşterii: 1967
Locul naşterii: Campo de Criptana, Spania
Parteneră: Dana

„Bucătăria mea e simplă, nu gătesc foarte complicat”, spune Paco, dar care a gătit Milhojas de Bacalao, un preparat cu un aspect spectaculos, invenţie proprie, dar care i-a dat pe spate pe juraţii de la Chefi la cuţite.

Cei doi au trecut mai departe în etapa următoare, însă Dana nu a reuşit să se califice din bootcamp, acolo unde a trebuit să se descurce să gătească singură, fără ajutorul experimentatului său soţ.

În cele din urmă, Paco a ajuns să participe la Chefi la cuţite în echipa lui Sorin Bontea şi speră să pună mâna pe marele premiu.