Gabriela Dinu Știri 30.12.2022 17:41

Focuri de artificii de Revelion în Bucureşti. Unde le poţi vedea!

Focuri de artificii de Revelion în Bucureşti. Unde le poţi vedea!

Marile oraşe din România au pregătit programe speciale pentru noaptea dintre ani. Nu putea face excepţie nici Capitala, Bucureşti. Cei care vor petrece Revelionul în aer liber în Capitală se vor putea bucura de concerte şi focuri de artificii impresionante.

Cu atât mai bine, ne aflăm într-o perioadă cu temperaturi blânde, iar frigul nu va fi o mare problemă, aşa cum s-a întâmplat în alţi ani. În Bucureşti va avea loc un concert la Parcul Titan. Este singurul eveniment gratuit de Revelion la care puteţi merge.

Unde puteţi vedea cele mai tari focuri de artificii de Revelion, în Bucureşti?

Evenimentul de Revelion este organizat de Primăria Sectorului 3, iar pe scenă vor cânta Delia, trupa Voltaj, Cosmin Seleși Orchestra, Emaa, Guess Who, dar şi alţi invitaţi de seamă. Acesta va lua startul la ora 20:00, iar organizatorii au pregătit şi un spectaculos foc de artificii la miezul nopţii:

„Primăria Sectorului 3 îi invită pe bucureșteni, și în acest an, să petreacă împreună în noaptea dintre ani.(…) Revelionul organizat de Primăria Sectorului 3, în Parcul Titan, este un prilej pentru a ne aduce împreună și a celebra noul an bucurându-ne de concerte puse în scenă de artiști valoroși ai muzicii românești și susținute, în egală măsură, de efecte vizuale, grafică personalizată, lasere și focuri spectaculoase de artificii piromuzicale.

Pe 31 decembrie, vă așteptăm în Parcul Titan, să umplem spațiul cu energia voastră și să pășim în noul an veseli, fericiți și împliniți. Fii de viață! La mulți ani!”, au transmis cei de la Primărie.

Tot în Bucureşti, la Palatul Parlamentului, se va organiza un al concert, dar cu acces contra-cost. Aici, vor cânta multe nume sonore din industria muzicală românească, printre care şi Delia sau Theo Rose. Biletele de acces pot ajunge la preţuri de până la 1740 de lei:

  • Silver – 540 de lei
  • Silver Plus Premium „All inclusive” – 899 de lei
  • Silver Plus Regular „All inclusive” – 799 de lei
  • Silver Plus Premium – 749 de lei
  • Silver Plus Regular – 649 de lei
  • Silver Plus
  • Gold – 1740 de lei

La miezul nopţii, desigur, va avea loc un impresionant foc de artificii. Alte concerte vor avea loc la noi în ţară, după cum urmează: Piaţa Unirii din Cluj, începând cu ora 22:00, Portul Tomis din Constanţa, dar şi în Bistriţa, la Centrul Cultural Municipal George Coşbuc.