Ionuț Nițulescu Altceva 12.10.2021 16:34

Foarte bun prieten cu cei doi, Cristi Brancu aruncă bomba! De ce a băgat divorț Reghe de Prodanca, de fapt

Foarte bun prieten cu cei doi, Cristi Brancu aruncă bomba! De ce a băgat divorț Reghe de Prodanca, de fapt

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează după 15 ani de căsătorie. Prezentatorul Cristi Brancu, un apropiat de-ai celor doi, este în stare de șoc după aflarea veștii.

Invitați de seamă, băuturi fine și mâncăruri rafinate… Totul a decurs conform planului, iar cei doi soți păreau să fie în culmea fericirii și pozau în familia perfectă. Iată, însă, că adevărul era cu totul altul. Laurențiu Reghecampf a declarat  faptul că a depus deja actele de divorț. De asemenea, antrenorul a mărturisit că este o perioadă dificilă din viața sa.

”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.
Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional. Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a spus, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, Laurențiu Reghecampf.

Cristi Brancu: ”Rar vezi așa ceva!”

Cristi Brancu, realizatorul emisiunii „Exclusiv VIP” de la Prima TV și un apropiat al cuplului Prodan-Reghecampf, a făcut dezvăluiri despre relația cuplului și este șocat de ceea ce se întâmplă.

“Am asistat ca prieten la drumul căsniciei Anei cu Laurentiu. Oamenii care erau fericiți acum șase luni, la o nuntă după 15 ani de căsătorie, sunt acum în situația în care el divorțează, cu amanta însărcinată în patru luni? Rar vezi așa ceva. Știm clar acum câteva lucruri: relația extraconjugală a lui Laur durează de mai mult timp, Laurențiu junior este cel mai șocat de tot ce se întâmplă, Ana a contribuit decisiv la averea frumoasă a lui Laurențiu și acum, persoane din afara căsniciei se bucura de ea. Mai mult, Ana Maria s-a certat aproape definitiv cu toți cei despre care i s-a spus ca au ceva cu Reghe și cu ea: Pițurcă, Cornel Dinu, Porumboiu, Horia Ivanovici. Nici eu cu ea nu mai vorbim. Și atunci întreb: pentru cine și pentru ce s-a bătut?”, a declarat Cristi Brancu

Tags: