Gabriela Dinu Vedete 25.10.2022 13:39

Florentina Raciu: varsta, inaltime, biografie, varsta. FOTO

Florentina Raciu: varsta, inaltime, biografie, varsta. FOTO

Florentina Raiciu este o fostă asistentă TV din România, despre care s-a spus în trecut că a avut o relaţie cu Laurenţiu Reghecampf, pe vremea când acesta se iubea cu Anamaria Prodan.

Este considerată una dintre cele mai sexy apariţii din showbizul autohton, nu se sfieşte niciodată să îşi arate atuurile, pe care le pune în evidenţă prin ţinute sumare, chiar dacă merge pe stradă sau la o şedinţă foto.

Cine este, de fapt, Florentina Raiciu?

Are 33 de ani şi propria afacere, deschizându-şi de mai mulţi ani un salon de înfrumuseţare în Bucureşti. Gurile rele spun că acesta ar fi fost, de fapt, un cadou de la Laurenţiu Reghecampf. Relaţia dintre cei doi nu a fost însă niciodată dovedită.

Gigi Becali anunţa în timpul unei intervenţii televizate că Laurenţiu Reghecampf i-ar fi cumpărat Florentinei Raiciu două apartamente şi salonul de înfrumuseţare, iar Anamaria Prodan a luat foc atunci, mai ales că încă nu se produsese ruptura de Laurenţiu Reghecampf.  Menţionăm că cei doi sunt în plin proces de divorţ, după ce Reghe şi-a asumat relaţia cu Corina Caciuc, cea care i-a dăruit şi un băieţel, pe nume Liam.

Date Biografice Florentina Raiciu: înălțime, greutate

Nume complet: Raiciu Florentina
Data naşterii: 1989
Locul naşterii: Bucureşti, România
Partener: singură
Înălţime: 1,75m

A pozat de cinci ori în revista destinată bărbaţilor, Playboy, care i-a adus celebritatea şi aprecierea în rândul reprezentanţilor sexului tare. A avut o relaţie cu un cunoscut antrenor de fitness, pe nume Adrian Cristea, dar care nu a rezistat prea mult. Florentina Raiciu şi-a văzut însă de viaţă şi s-a cuplat, de-a lungul timpului, printre care şi fostul soţ al Alinei Spătar, Alin Ionescu.

Florentina Raiciu este absolventă a Facultăţii de Psihologie din Bucureşti, însă nu a profesat niciodată în domeniu. A fost asistentă TV şi a prezentat rubrica Vremea în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan şi Dani. Blondina voluptoasă face bani frumoşi de pe urma salonului pe care îl deţine, şedinţe foto şi contracte de imagine pe care le promovează în online.