Gabriela Dinu Știri 18.01.2023 10:04

Flavia Mihăşan: CV, Biografie, Vârstă, înălţime, surse de venit afaceri

Flavia Mihăşan: CV, Biografie, Vârstă, înălţime, surse de venit afaceri

Flavia Mihăşan a devenit cunoscută în România, după ce a fost selectată de Răzvan Simion şi Dani Oţil pentru a face parte din echipa Neatza ca asistentă.

S-a născut pe 5 august 1984 şi la 38 de ani are o siluetă ca trasă prin inel, în ciuda faptului că a devenit mamă de mai multe ori. La o înălţime de 1.73 cm are o greutate de 51 de kilograme, iar pentru fizicul ei impresionant a contat foarte mult faptul că este şi dansatoare de profesie.

Ce scrie în CV-ul Flaviei Mihăşan, fosta asistentă de la Neatza

S-a născut în Bucureşti şi a trăit întotdeauna în Capitală. A fost căsătorită cu un afacerist italian, rudă a unei familii controversate din Italia, şi atunci când nu s-a mai simţit protejată şi iubită a plecat şi dusă a fost. A divorţat şi s-a descurcat singură.

Numele său complet este Mihăşan Brigitte Flavia, iar de pe 13 mai 2013 a fost cooptată de Dani şi Răzvan în echipa de la Neatza. Balerină de profesie, aceasta a fost o adevărată apariţie pe micile ecrane, mai ales că cele care au fost înaintea ei au fost implicate în tot felul de controverse. Dacă nu ne credeţi pe cuvânt, vă aducem noi aminte, Roxana Vancea, Daniela Crudu, Andreea Mantea sau Andreea Spătaru, acestea au fost fetele de oraş care au prezentat vremea înaintea ei la Neatza cu Răzvan şi Dani, care au fost miezul mai multor scandaluri.

A fost genul de asistentă TV care a demonstrat că poate şi ştie mai mult, că nu este doar de decor în showbiz şi niciodată nu a fost văzută în prezenţa băieţilor de oraş, dornici de aventuri cu femeile care apar pe sticlă.

Dieta minune cu care a slăbit Flavia Mihăşan

Flavia Mihăşan le-a dezvăluit colegilor săi de la Neatza cum a ajuns să aibă o siluetă de invidiat. Aceasta măturisea că în perioada şcolii generale era chiar grăsuţă, dar a ţinut o dietă bazată pe ciorbă de varză şi foarte multă mişcare. După care s-a menţinut, iar baletul cu siguranţă a ajutat-o în proces. Este absolventă a Liceului de Coregrafie, după care a colaborat cu Opera Naţională din Bucureşti. Aceasta a fost şi plecată din ţară pentru o perioadă, timp în care a muncit în Italia.

A fost şi dansatoare în celebrul club de noapte Bamboo, deţinut de Joshua Castellano. Acolo l-a cunoscut pe Pasquale Maresca, nimeni altul decât vărul patronul clubului în care lucra. Acesta deţinea o afacere în Italia, un restaurant şi un hotel, împreună cu sora lui.

Cu cine se iubeşte Flavia acum?

„Atât timp cât munceşti, ai şi bani. Aşa că nu contează banii, ci cât anume munceşti pentru ei. Eu dansez de la şapte ani şi ştiu ce înseamnă să faci sacrificii”, a spus Flavia, atunci când colegii de la Neatza au început să o tragă la răspundere.

Flavia Mihăşan, alături de Robert Moldovan
Flavia Mihăşan, alături de Robert Moldovan

Relaţia cu italianul nu a ţinut şi după mai mult timp, blondina şi-a refăcut viaţa. L-a cunoscut pe Marius Moldovan şi s-a îndrăgostit. Cei doi s-au cunoscut la filmările pentru musicalul Mamma Mia, şi el fiind dansator de profesie. Are 29 de ani, este mai mic decât ea, dar este cel care îi aduce zâmbetul pe buze. Acesta a mai fost văzut în compania Deliei Matache, dar nu pentru că i-ar lega altceva decât o relaţie profesională, el fiind dansator în echipa ei.

Cei doi au împreună doi copii, doi băieţi, Petrecerile în cinstea micuţilor au fost date chiar la restaurantul deţinut de colegul Dani Oţil, din Bucureşti şi au fost invitaţi toţi colegii de la emisiune.

Nu vrea să mai audă de televiziune

,,Nu mă aşteptam ca Marius să fie atât de implicat. Şi nu spun asta pentru că dă bine şi ce mişto sună. Mă uit în jur şi văd că nu toţi bărbaţii sunt aşa. Şi nu înseamnă că a fi altfel e greşit. Doar că el este extrem de implicat.

E disperat după Carol, Carol după el. E foarte atent. Noi încercăm să-i creştem pe aceşti copii respectându-i foarte mult. Nu ne enervăm, vorbim calm. Cred că uneori mie îmi e mai greu să fiu calmă decât lui”, spune Flavia, care nu s-a întors la muncă după naşterea celui de-al doilea copil. Şi nici nu are de gând să se mai întoarcă vreodată în televiziune, chiar dacă a fost ofertată inclusiv de cei de la Kanal D.

În prezent, Flavia face bani din imagine, are peste 500.000 de urmăritori pe Instagram şi, momentan, îi este bine aşa.

Flavia Mihăşan biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Mihăşan Brigitte Flavia
Locul nașterii: București
Data nașterii: 5 august 1984
Vârstă: 38 de ani
Înălțime: 1,73 m
Greutate: 51 de kg