Ionuț Nițulescu Altceva 17.10.2021 11:51

Fiica cea mare a Anamariei Prodan și-a deschis propria afacere! Cu ce se ocupă Rebecca Dumitrescu

Fiica cea mare a Anamariei Prodan și-a deschis propria afacere! Cu ce se ocupă Rebecca Dumitrescu

Rebecca Dumitrescu și-a deschis propria afacere! Anamaria Prodan se mândrește cu copiii săi. Fiica cea mare a impresarei a profesat o perioadă ca model, iar acum a intrat în lumea afacerilor. Rebecca și-a deschis propriul magazin de haine, iar mama sa este foarte încântată de alegerea făcută.

Rebecca Dumitrescu este fiica cea mare a impresarei Anamaria Prodan. Aceasta are 22 de ani și a absolvit recent Institutul Maragoni din Italia, iar acum este designer cu acte în regulă. Mai mult, o bună perioadă de timp, fiica Anamariei Prodan a profesat ca model și a avut defilări pentru branduri cu renume precum Dolce&Gabbana.

În prezent, aceasta a renunțat la viața de model și a ales să o urmeze pe mama sa în lumea afacerilor. Tânăra a deschis magazinul „Remundi’, de care este foarte mulțumită.

Deși mama ei este nimeni alta decât Anamaria Prodan, tânăra nu a avut foarte multe apariții și a preferat întotdeauna să stea departe de lumina reflectoarelor. Recent, aceasta a renunțat la cariera de model și a reușit să își îndeplinească cel mai mare vis: și-a deschis propriul magazin de haine. „Remundi’ este numele atelierului la care Rebecca Dumitrescu a muncit din greu.

„Cel mai important lucru din lume este educația! Vreau să duc mai departe imperiul construit de familia mea, să-i fac mândri de mine și să le mulțumesc pentru toată educația și eforturile pe care le-au făcut pentru mine’, a spus Rebecca Dumitrescu.