Ionuț Nițulescu Vedete 22.01.2023 12:19

Femeie de 88 de ani, lăsată pe stradă de propria fiică. I-a vândut casa!

Femeie de 88 de ani, lăsată pe stradă de propria fiică. I-a vândut casa!

O femeie de 88 de ani trăiește pe stradă, sub cerul liber, din cauza fiicei sale. Bătrânica a fost păcălită să-i cedeze proprietatea, iar mai apoi a dat-o afară din propria casă, în plină pandemie de coronavirus.

Adriana Lobos, din Chile, a ajuns să locuiască pe stradă la 88 de ani. O fotografie cu bătrânica întinsă pe trotuar, acoperită cu o pătură, a devenit virală, iar povestea a indignat întreaga lume.

Și-a dat mama de 88 de ani afară din casă

Femeia a fost lăsată pe stradă de fiica cea mică. Acesta a păcălit-o să-i cedeze dreptul de proprietate a casei în care locuiește, apoi a vândut casa și și-a scos mama pe stradă, fără nicio remușcare.

Vecinii au găsit-o pe stradă și i-au anunțat imediat rudele.

„Nu știam nimic, dar sora mea. Fernanda, a înregistrat casa pe numele ei fără să ne anunțe și până la urmă a vândut-o”, a declarat fiica cea mare a bătrânei, Alejandra Marchant.

Aceasta califică fapta sorei sale de „neiertat”: „A profitat de mama noastră și de lipsa ei de luciditate și apoi a abandonat-o. Am contactat autoritățile pentru a-mi raporta sora și să încerc să recuperez casa”.

Citește și: O bătrânică de 90 de ani, prima persoană din lume care s-a vaccinat anti-COVID. Ce a declarat după

Autoritățile sar în ajutorul femeii

Povestea ei a devenit virală pe rețelele de socializare și furie printre cetățeni. Primarul orașului a anunțat că nu va lăsa lucrurile așa și că autoritățile vor face tot ce pot pentru a ajuta pe femeia de 88 de ani.

„Un fapt deplorabil, care doare, pentru că nimeni nu s-ar aștepta ca o fiică să își evacueze mamă. Suntem pregătiți să o sprijinim pe Adriana și pe fiica ei cea mare în orice acțiune în justiție, probabil o formalitate poate fi găsită în actul de vânzare a casei”, a declarat primarul Mario Meza, potrivit știrileprotv.ro.