Ionuț Nițulescu Actualitate 29.12.2022 04:10

Fă cunoștință cu fata care a mâncat timp de 15 ani doar aripioare și cartofi prăjiți. Incredibil cum arată!

Fă cunoștință cu fata care a mâncat timp de 15 ani doar aripioare și cartofi prăjiți. Incredibil cum arată!

La 19 ani, Rebecca Giddins, o tânâră din Regatul Unit, învață să mănânce cu furculița și cuțitul și face cunoștință cu mâncarea, după ce ani întregi a mâncat doar aripioare și cartofi prăjiți. Nu este o glumă! De la 4 ani, fata a trăit doar cu acest preparat.

Rebecca a descoperit gustul aripioarelor și al cartofilor vârsta de 4 ani, iar de atunci a refuzat să mănânce orice altceva. Timp de 15 ani, doar asta s-a regăsit în meniul ei, Nu este de mirare că a bătut orice record. Fata a mâncat  87.000 de menu-uri Eye Birds.

A mâncat doar cartofi prăjiți și aripioare timp de 15 ani

”Atât timp cât îmi amintesc, am bâjbâit la vederea altor alimente. Eram o copilă mică, trăia din Milky Ways, iaurt și tort, până să fac cunoștință cu menu-urile Eye Birds”, a povestit Rebecca într-un interviu pentru The Mirror.

Nu a putut face față singură situației, deși părințiia u încercat orice pentru a o convinge să încerce și alte alimente. A fost nevoită să apeleze la hipnoză, care pare că are succes. Rebecca a inclus acum în dieta ei și fructe sau legume. Surprinzător este faptul că tânăra nu are probleme cu greutatea în ciuda meniului său, mai dimpotrivă, este antrenoare de gimnastică.

Citește și: Care sunt, de fapt, felurile de mâncare tradiționale ale românilor

„Am fost sceptică în ceea ce privește hipnoza, dar până acum se pare că a ajutat. De când am mers la prima mea sesiune, am reușit să încerc cel puțin două alimente noi în fiecare zi și scopul meu este să pot mânca o cină friptă”, povestește Rebecca Giddins într-un interviu acordat The Mirror.

Hipnoza, un ajutor nesperat

Mama copilei ajunsese la capătul puterilor, iar problema cea mai mare apărea atunci când adolescenta pleca de acasă. Nu mânca nimic altceva, astfel că era nevoită să aiba întotdeauna la ea un pachet cu cartofi prăijiți și aripioare.

„A fost foarte greu de-a lungul anilor. Ea este întotdeauna cea care nu poate mânca la niciun eveniment. Dacă mergea la o prietenă, trebuia să-i împachetăm propria cină sau să cerem să îi facă cartofi prăjiți și aripioare de pui”, relatează Cheryl celor de la The Mirror.