Ionita Raluca Știri 19.12.2021 11:52

EXCLUSIV. Cum se pregătește Dan Bursuc de războiul cu Fane Văncică. Manelistul poate pierde bani grei dacă situația degenerează

EXCLUSIV. Cum se pregătește Dan Bursuc de războiul cu Fane Văncică. Manelistul poate pierde bani grei dacă situația degenerează

Dan Bursuc a intrat recent în atenția publică după un scandal început de interlopul Fane Văncică. Între timp, manelistul a pus la cale tatica pe care o va folosi în următoarele zile pentru a pune capăt acestui scandal.

O mică recapitulare. Fără, aparent, niciun motiv, Fane Văncică, un cunoscut interlop din Capitală a început să-l acuze pe celebrul impresar că ar avea de-a face cu moartea milionarului Nae Nicolae, decedat din cauza un accident auto. Mai mult de atât, Fane Vancică a postat pe Tik Tok un video în care se afla la poarta casei lui Dan Bursuc și-i făcea declarații de dragoste soției acestuia.

Tactica lui Dan Bursuc

Apropiați de-ai lui Daniel Paraschiv zis și Dan Burusc ne-au povestit în exclusivitate cum are de gând acesta să pună capăt războiului cu temutul interlop și ce repercursiuni ar exista în cazul unei reacții din partea manelistului. ”Dan Burusc este o fire calmă, calculată, care nu caută scandal. E ultima lui armă…”, ne povestesc sursele din anturajul manelistului. Conform acestora, Bursuc va încerca să evite o confruntare directă cu Văncică. Nu de frica unei bătăi, sau a unei umilințe publice, ci pentru a evita anumite repercursiuni financiare.

În cazul în care Dan Bursuc încearcă să-l intimideze pe Fane Vănciă într-un fel sau altul, acesta din urmă are tot dreptul să-i ceară taxă de protecție lui Dan Burusc și să-i boicoteze cântările, fără ca alte clanuri mafiote din București să intervină.

În schimb, dacă celebrul impresar de maneliști nu reacționează în niciun fel, așa cu s-a întâmplat până acum, ceilalți interlopi din București îi vor lua partea, în cazul în care Fane Văncică va alege să meargă mai departe cu acest scandal.

Cine este Fane Văncică

Acesta a devenit cunoscut în lumea interlopă din București după ce l-a înjunghiat pe fiul vitreg al lui Sile Cămătaru, Mihăiță Balint. Delictul s-a întâmplat în anulul 2012, într-un hotel de lux din București. Între timp, acesta a devenit protectorul lui Fulgy, fiul Clejanilor. Fane Văncică face parte din familia cu același nume și controlează marea parte a Sectorului 5, inclusiv cartierul Ferentari și sunt dușmani declarați ai clanului Cămătarilor. Clanul Văncică se ocupă cu contrabanda de țigări, dar și cu drogurile de mare risc, 4 membri ai clanului fiin arestați de DIICOT în 2021 pentru trafic de heroină.