Gabriela Dinu Știri 17.09.2023 19:54

Eva Maruta: Varsta, Biografie, familie,

Eva Maruta: Varsta, Biografie, familie,

Eva Măruţă este fiica lui Cătălin Măruţă şi a Andrei. Mai are un frate, pe nume David şi, la doar 8 ani, este un influencer de succes.

Micuţa familiei Măruţă este o prezenţă extrem de apreciată în online-ul românesc, acolo unde a devenit cunoscută cu ajutorul prăinţilor, prin postările lor, dar care şi-a făcut apoi propria comunitate graţie charismei de care a dat dovadă. Felul de a fi al micuţei a atras persoane de toate vârstele, care urmăresc cu sufletul la gură fiecare postare sau videoclip în care apare fetiţa.

Câţi bani face Eva Măruţă din Social Media?

De exemplu, pe Instagram, acolo unde are aproape 400 de mii de urmăritori, fiecare videoclip postat de echipa care îi manageriază conturile este apreciat de zeci de mii de fani. La fel se întâmplă şi pe Tik Tok, acolo unde succesul său este cu adevărat fulminant: are peste 500 de mii de urmăritori, iar videoclipurile sale au fost apreciate de aproape 7 milioane de ori.

De aceea, Andra şi Cătălin Măruţă au ajuns să încaseze din Tik Tok, pentru fiecare videoclip postat pe contul micuţei, undeva la 400 de dolari. O sumă deloc de neglijat, dacă ne gândim că este vorba despre aproape 2000 de lei, care vin foarte uşor în casă, aduşi de o fetiţă de doar 8 anişori.

Eva Măruţă, mai nou şi actriţă

Mai nou, aceasta a fost cooptată în proiectul Tati part time, un film realizat de Vidra Productions, în care va avea chiar rolul principal, împreună cu Alex Bogdan, un cunoscut actor de la noi din ţară.

Nu au început încă filmările, doar sunt la stadiul de repetiţii, însă toată familia este mega încântată de ce a ajuns să facă fetiţa lor. Inclusiv David, fratele său mai mare, în vârstă de 12 ani, care este mega impresionat de succesul surorii sale.

În acest film, Eva joacă rolul Mayei, fiica celuilalt personaj principal de care v-am zis, care este de profesie avocat. Acesta va fi distribuit în cinematografe le din România.