Ionuț Nițulescu Altceva 11.08.2022 18:01

Este ştirea momentului despre Şerban Huidu. Cu toţii s-au întristat când au aflat vestea

Este ştirea momentului despre Şerban Huidu. Cu toţii s-au întristat când au aflat vestea

Șerban Huidu nu va mai prezenta Cronica cârcotașilor. Prezentatorul a făcut anunțul mărturisind și cu ce se va ocupa în continuare. Acesta a precizat că nu va renunța la televiziune.

Șerban va fi doar producător după ce nu va mai prezenta. El nu a comentat prea mult acest subiect, dar a subliniat faptul că vrea să facă o schimbare în viața lui, în cariera lui și să demonstreze că are multe de făcut și în spatele camerelor. Astfel, a cerut ca decizia să-i fie respectată și promite multe surprize pentru cei de acasă.

De la plecarea lui Mihai Găinușă, „Cronica cârcotașilor” a fost prezentată de Șerban Huidu, Codruţ Kegheş, alias „Dezbrăcatu”, alături de Ioana Petric. Totuși, schimbările nu se opresc aici.

De anul acesta, pe lângă faptul că Șerban Huidu nu va mai apărea pe sticlă, Cronica Cârcotașilor trece printr-o mulțime de modificări. Pentru prima dată în 20 de ani, Cronica Cârcotașilor nu va mai fi difuzată miercurea de la ora 20.00, ci vinerea.

Mai mult, va mai apărea încă o bebelușă, pentru că una dintre ele se pregătește să nască. De altfel, s-au făcut o mulțime de îmbunătățiri pentru ca cei care urmăresc emisiunea să se bucure de cea mai bună calitate a imaginilor.

„Schimbările se fac pe parcurs, nu sunt radicale şi imediate. Vor fi parodiate mai multe emisiuni, iar parodia – aşa cum avem, de exemplu, Denise Pilafai – va fi folosită în continuare în emisiune. Am updatat şi departamentul de bâlbe, acum este digitalizat. Sistemul de monitorizare permite acum formatul HD pentru bâlbele pe care le prezentăm. Toată emisiunea va fi HD, inclusiv bâlbele”, a dezvăluit Şerban Huidu

 

Tags: