Gabriela Dinu Vedete 20.09.2023 08:46

Emilia Ghinescu: CV, Varsta, Familie, Sot, tarif pentru cantari

Emilia Ghinescu: CV, Varsta, Familie, Sot, tarif pentru cantari

Emilia Ghinescu este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe de muzică populară de la noi din ţară, iar din rândurile următoare veţi afla mai multe detalii neştiute despre viaţa frumoasei artiste.

S-a născut la Piteşti, pe 20 noiembrie 1978, are 45 de ani şi are la activ şapte albume scoase pe piaţă şi o mulţime de colaborări cu nume cunoscute din industrie, printre care şi Nicul Paleru. Este pasionată de muzică încă din copilărie, de aceea pentru a să muncească nu este doar un job.

Cine este Emilia Ghinescu şi ce scrie în CV-ul ei?

Pe lângă asta, mai este pasionată şi de psihologie, având chiar studii în domeniu, realizate din dorinţa de a deveni psiholog. Pentru că vrea să arate întotdeauna impecabil, Emilia Ghinescu are un stil e viaţă sănătos şi face mişcare atât cât îi permite timpul.

A avut o copilărie grea şi şi-a făcut curaj să discute despre asta. Conform spuselor sale, tatăl său era un om violent şi fugea de acasă de frica lui, adăpostindu-se în casa bunicilor, acolo unde îşi găsea întotdeauna refugiul:

„Am fugit de acasă de multe ori. Bunicii erau singura mea scăpare, pentru mine, acasă era Iadul, Raiul era la tara, la bunici. Nu am vrut sa fiu ca mama, sa suport bătăi si jigniri”, declara frumoasa Emilia Ghinescu.

Emilia Ghinescu este împlinită şi pe plan personal, fiind căsătorită şi mamă a trei copii, pe nume Andrei Roberto, Erika Maria şi Anastasia. Primii doi copii sunt proveniţi din prima sa căsnicie cu bărbatul alături de care şi-a legat destinul pe vremea când avea doar 18 ani. După şapte ani în care au încercat totul pentru ca relaţia lor să meargă, cei doi au divorţat. Băiatul cel mare o implora să se întoarcă la tatăl lor şi, conform mărturisilor artistei, a trecut prin clipe grele din cauza asta:

Date Biografice Emilia Ghinescu

Nume complet: Ghinescu Emilia
Data naşterii: 20 noiembrie 1978
Locul naşterii: Bucureşti, România
Partener: căsătorită

„Când m-am despărțit de tatăl lor, am discutat cu băiatul meu că între prieteni, i-am explicat situația, el a știut ce s-a întâmplat și ce va fi în viitor. I-am explicat că o să fie liber să aleagă oricând unde va vrea să meargă. Nu mi-a fost deloc ușor. Au fost momente în care băiatul meu plângea și îmi spunea de ce se întâmplă asta. Cel mai greu mi-a fost când mi-a zis: măcar pentru mine, întoarce-te la el! Atunci a fost cel mai greu ”.

Pentru că este o artistă cu o prezenţă scenică impecabilă, Emilia Ghinescu face bani şi din imagine. Bani care se adaugă celor pe care îi încasează din cântări, având o remuneraţie de 3000 de euro pentru un recital de o oră, alături de formaţia sa.