Ioana Filipescu Știri 22.04.2022 14:09

Elwira Duda: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, avere, familie

Elwira Duda: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, avere, familie

Elwira Duda se confundă cu dansul sportiv! Soția lui Mihai Petre, care avea să îmbrățișeze și o carieră în showbizul românesc, s-a născut în localitatea poloneză Koszalin, în urmă cu 40 de ani. L-a cunoscut pe Mihai la o vârstă fragedă și avea să danseze alături de el în diferite competiții.

Elwira avea să moștenească dragostea pentru dans de la unchiul ei, dansator și el.

Elwira Duda, CV, date biografice

La 10 ani lua contact, pentru prima dată, cu dansul, iar de atunci a progresat. A participat la mai multe concursuri, iar în anii 2002-2004 a fost campioană națională la secțiunile Standard și Latino-American.

”Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț de la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam zece ani. Pur și simplu îmi plăcea și asta am vrut să fac, nu avea importanță ce loc luam la concurs, ci era important să fiu acolo”, avea să povestească Elwira Duda.

Îl cunoștea pe Mihai Petre, și el dansator. „Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile el m-a sunat și mi-a spus că vrea să vină în Polonia. După o săptămână, era deja la mine acasă”, a povestit soția lui Mihai Petre.

Elwira l-a cunoscut pe Mihai Petre pe ringul de dans

Elwira Duda: familie, copii

Cei doi au locuit pentru un an la Gdansk, apoi s-au mutat în București. ”Recunosc că ne-a fost foarte greu, pentru că amândoi eram super perfecționiști și cumva de acolo se aprindeau mici certuri și conflicte pentru că Mihai nu e un om chiar foarte simplu”, a mai dezvăluit Elwira, la ”Chefi la cuțite”, competiție la care a participat.

Elwira Duda și Mihai Petre s-au căsătorit în 2008, iar patru ani mai târziu deveneau părinți. Elwira aducea pe lume o fetiță, Catinca. Nu avea să fie singurul copil al familiei Petre. Ariana vedea lumina zilei pentru prima dată în 2018.

Date biografice Elwira Duda: vârstă, înălțime

Nume complet: Elwira Duda
Data nașterii: 30 decembrie 1981
Locul nașterii: Koszalin, Polonia
Vârsta: 40 de ani
Înalțime: 1,66

Elwira Duda și Mihai Petre profitau din plin de pasiunea pentru dans pe care amândoi o descoperiseră, așa că afacerea lor s-a rulat pe același domeniu. Și-au deschis o școală de dans în București, unde organizează concursuri pentru tinerii talentați dornici să facă o carieră.

Campioană națională la dans sportiv

Elwira Duda, alături de soțul ei, a fost campioană națională a României în anii 2002, 2003 și 2004, atât la secțiunea Standard cât și la secțiunea Latino-Americana.

Mai mult, Elwira și Mihai Petre au format prima pereche din România care s-a clasat, în anul 2004, în primele 50 de locuri la IDSF World Ranking List.

Mihai și Elwira au fost prima pereche din România care a reușit să se s-a claseze în primele 50 ale lumii în IDSF World Ranking List, în 2004. Mai mult, cei doi au mai fost semifinaliști la Cupa Europeană de 10 Dansuri, semifinaliști la Campionatul Mondial de 10 Dansuri, finaliști la Cupa Europeană de dansuri Latino-Americane și finaliști la numeroase Openuri Internaționale IDSF.