Ionuț Nițulescu Știri 27.12.2022 01:07

Elena Lasconi, fosta realizatoare TV, a câștigat algerile la Câmpulung Muscel

Elena Lasconi, fosta realizatoare TV, a câștigat algerile la Câmpulung Muscel

Elena Lasconi a candidat la funcția de primar al municipiului Câmpulung Muscel din partea USR-Plus, iar fosta realizatoare TV a câștigat alegerile din acest oraș. Lasconi a sărbătorit victoria în piața principală a orașului alături de simpatizanții ei. 

A câștigat cel puțin 17 secții de votare din 19 

Elena Lasconi s-a retras de pe micile ecrane în primăvara acestui an, iar fosta prezentatoare de la pupitrul stirilor PRO TV a făcut acest anunț în fața camerelor de filmat.

„Am făcut istorie! Este absolut incredibil ce se întâmplă aici. e prima dată în istoria acestui oraș când e ales un primar femeie. Oamenii ăștia nu se mai lasă duși cu vorba și cu promisiunile pe care le folosește vechea clasă politică. Mă simt așa cum mă simțeam la Revoluție, când aveam 18 ani.

E foarte simplu de ce m-au ales oamenii. Au văzut că nu am discurs politic, că sunt un om autentic. Secretul e să iubești oamenii. Am intrat în politică că să o folosesc exact că pe un instrument pentru a ajuta oamenii și pentru a face lucruri bune în orașul pe care îl iubesc și îl simt acasă.”

Citește și: Ce a declarat Mohamed Murad după ce ar fi fost reținut de Poliție în Mangalia

Câmpulung va deveni un oraș cochet din Europa

Elena Lasconi a declarat după aflarea rezultatelor că se va vorbi despre Câmpulung la fel cum se vorbește acum despre Oradea, ca fiind un oraș cochet din Europa și că își dorește să fie un exemplu pentru oamenii de bună credință și cinstiți, în așa fel să intre mai mulți oameni ca ea în politică și să facă lucruri bune pentru România.

”Într-o secție în care s-a votat de 30 de ani PSD am câștigat cu peste 70%, iar primarul în funcție a luat 4%. Aici este vorba despre oameni. Nu e vorba de alegerea unui rege la primărie, căruia să-i pupi inelul, ci e vorba de alegerea oamenilor la primărie. Vechea clasă politică a angajat consultanți, a cheltuit o grămadă de bani, dar nimic nu mi-a stat în cale. Mă bucur foarte tare că oamenii au înțeles că nu mai merge „și așa”,” a declarat Elena Lăsconi.”