Gabriela Dinu Survivor Romania 07.01.2024 00:12

Elena Ionescu: CV, vârstă, iubit, familie, surse de venit – concurent Survivor 2024

Elena Ionescu: CV, vârstă, iubit, familie, surse de venit – concurent Survivor 2024

Elena Ionescu este câştigătoarea sezonul întâi al emisiunii Survivor România şi a fost cooptată de către cei de la Pro TV în cel mai nou sezon al show-ului, Survivor All Stars 2024.

S-a născut pe 17 mai 1988 la Caracal, în judeţul Olt, şi este de profesie cântăreaţă, devenind cunoscută după ce a făcut parte din formaţia Mandinga, înlocuind-o pe Elena Gheorghe. A fost elevă a Colegiului Naţional Ioniţă Asan din oraşul natal, după care s-a înscris la şcoala populară de artă locală, secţiile de canto şi teatru. Totodată, acesta a studiat şi dansul.

Elena Ionescu de la Survivor 2024, CV bogat

De-a lungul carierei sale, Elena Ionescu a participat la Atenţie se cântă de la TVR 2, Sunetul Muzicii, TVR Craiova şi s-a înscris la castingul celor de la Mandinga după plecarea Elenei Gheorghe, în 2006. În 2016, aceasta a ieşit din trupă pentru a se dedica unei cariere solo. A participat şi la emisiunea Eurovision, reprezentând ţara la concursul desfăşurat în Baku, Azerbaidjan, cu piesa Zaleilah. Aceasta a obţinut doar locul 12.

În 2018, aceasta s-a căsătorit cu Dragoş Stanciu şi au devenit părinţii unui copil. Relaţia nu a rezistat şi după doar un an cei doi au divorţat la notar.

A divorţat de tatăl copilului său

„Avem o relație foarte frumoasă, civilizată, vine are grijă de Răzvănel în weekend, îl ia, acum e la el acasă, s-a dus să-l tundă, face niște sacrificii de care eu personal nu eram conștientă că se putea și acum le văd și apreciez foarte mult.

Ne-am iertat reciproc, am ajuns la o maturitate frumoasă cu înțelepciunea de a crește acest copil și de a încerca să nu-i creăm lui suferință”, a povestit Elena, după divorţ.

A mai participat şi la emisiunea Te cunosc de Undeva din 2014, de la Antena 1, iar în mai 2020, aceasta primea 250.000 de lei de la Kanal D, după ce câştiga competiţia Survivor România, în primul sezon. După participarea la emisiune, aceasta a lansat melodia Noaptea albă, ca urmare a experienţei din jungla Dominicană. În prezent, aceasta faci bani din contractele de imagine, dar şi din muzică, iar onorariul pentru un recital de 45 de minute este de 2500 de euro.

Date Biografice Roxana Nemeş: înălțime, greutate

Nume complet: Moroşanu Cătălin
Data naşterii: 30 iunie 1984
Locul naşterii: Cotnari, Iaşi
Parteneră: Georgiana Moroşanu
Înălţime: 1,82 m
Greutate: 105 kg