Gabriela Dinu Știri 09.10.2023 08:51

Elena Boncea: CV, Biografie, ocupaţie, surse de venit

Elena Boncea: CV, Biografie, ocupaţie, surse de venit

Elena Boncea este fiica Loredanei Groza, în vârstă de 25 de ani. A moştenit frumuseţea mamei sale şi are o relaţie deosebită cu ea, plecând împreună în vacanţe exotice ori de câte ori au ocazia.

Deşi mama sa adoră să se afle în centrul atenţiei, nu la fel se întâmplă şi în cazul Elenei, care este o prezenţă mult mai discretă în spaţiul monden românesc. Chiar şi aşa, îşi însoţeşte mama la diverse evenimente mondene şi nu numai. Nu i-a moştenit vocea, doar spiritul de artist.

Cine este Elena Boncea şi cu ce se ocupă?

„Este greu să ai o mamă celebră câteodată, poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e și dramatică. Eu cânt puțin, dar în general sunt o pacoste”, povestea Elena Boncea.

Aceasta este de profesie producător şi lucrează la un post de radio de la noi din ţară. Este pasionată de fashion, iar mama sa a dus-o inclusiv la Milano Fashion Week, citeşte Shakespeare, fiind un mare fan al său şi scrie poezii ori de câte ori are ocazia.

Viaţa amoroasă a Elenei Boncea

„Trăiesc alături de Elena viața ei, dar și viața mea de mamă. Descopăr prin ea lucruri noi despre cum generația ei folosește tehnologia sau ce muzici ascultă… Descopăr iubirea prin ochii ei, dar cred că e important să aibă alegerile ei, să descopere lumea în felul ei”, a spus şi Loredana Groza despre relaţia pe care o are cu fiica ei.

S-a scris la un moment dat că ar fi avut o relaţie cu Jean Gavril, însă nu a fost confirmată niciodată. Elena are însă o relaţie serioasă în prezent, cu un tânăr alături de care îşi face apariţia la diverse evenimente mondene, numai că nu i-a făcut publică identitatea până acum.

Elena se numeşte Boncea deoarece este fiica Loredanei Groza cu Andrei Boncea, producătorul român de film şi televiziune, recunoscut pentru cariera avută la Pro TV.

Ca o paranteză, Loredana Groza şi Andrei Boncea au divorţat, la ceva timp după ce oricum nu mai formau un cuplu. Despre cântăreaţă s-a zis că ar fi avut o relaţie cu Nick Casciaro, elevul său cu care a câştigat X Factor.