Gabriela Dinu Vedete 21.10.2022 13:31

Eduard Trifa: CV, Biografie, varsta, inaltime, surse de venit, filme, seriale

Eduard Trifa: CV, Biografie, varsta, inaltime, surse de venit, filme, seriale

Eduard Trifa este unul dintre actorii serialului Clanul, produs şi difuzat de Pro TV. S-a născut în Baia Mare, are 28 de ani şi un fizic impresionant.

Este pasionat de dans de societate, adoră să facă acrobaţie, înot, căţărat alpin, jognlerie, biliard şi baschet. Eduard Trifa s-a născut pe 5 octombrie 1994, iar studiile de specialitate le-a urmat în cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca, în clasa lect. univ. drd. Ionuț Caraș.

Cine este Eduard Trifa şi ce scrie în CV-ul lui

A lucrat cu regizori consacraţi de la noi din ţară, precum Andrei Dinu, Marcel Ţop, Andrej şi Teresa Wekminski, Adina Lazăr, Ionuţ Caraş şi Mara Opriş.

A jucat la Teatrul Odeon în rolul lui Klaus din Ceasornicăria Taus, Ernst Ludwig în Cabaret, Tânărul marchiz Carlo Di Nolli în Henric al IV-lea, Fratele în Pentru binele tău, Hamlet în Hamlet de W. Shakespeare. Până să ajungă în Bucureşti, acesta a fost distribuit în roluri la Teatrul Municipal Baia Mare: Eduard în Povești din bucătărie devised theatre,  în Dragă doamnă profesoară de Ludmila Razunovskaia, Viorel în Butoiul cu pulbere după Dejan Dukovski,  Proxenet, Vânzător de arme albe, Pușcăriaș, Jucător de alba-neagra în Edmond, Aris, Adonis în Zorba’s Dionysos, Luca în Mână moartă de Patrick Marber.

Date Biografice Eduard Trifa: înălțime, greutate

Nume complet: Trifa Eduard
Data naşterii: 5 octombrie 1994
Locul naşterii: Baia Mare
Înălţime: 1,95 m
Greutate: 75 kg

De pe 20 mai 2016, Eduard Trifa este într-o relaţie cu Alexandra Moldovan, o tânără originară din Târgu Mureş, absolventă a Universităţii de Artă şi Design din Cluj Napoca. Actorul din Clanul are un salariu de 5000 de lei din job-ul de angajat al Teatrului Odeon din Capitală, iar pentru filmele şi serialele în care joacă îşi negociază onorariile înainte de a semna fiecare contract în parte, în funcţie de tipul de rol pe care îl joacă.

În serialul Clanul, Eduard Trifa interpretează rolul lui Dima, un tânăr poliţist, care lucrează alături de Şerban Pavlu şi Marian Olteanu.