Ionuț Nițulescu Actualitate 27.12.2022 07:10

„Dumnezeu nu a vrut să mor”. Destinul crunt al femeii care a fost găsită plutind pe mare, la doi ani de la dispariție. VIDEO

Cazul miraculos al unei femei dispărute în urmă cu doi ani face înconjurul lumii. A fost găsită de pescari, plutind în apele oceanului.

Nimeni nu credea că femeia de 46 de ani mai este în viață, la doi ani de la dispariție. Angelica Gaitan a fost găsită la aproape 1,5 km în largul coastelor Columbiei, în dreptul oraşului Puerto Columbia.

Inițial, pescarii au crezut că ceea ce văd în zare este un buștean. Și-au dat seama că este de fapt o femeie, atunci când Angelica a reușit să ridice mâinile. Se crede că femeia se afla în apă de mai bine de opt ore, înainte să fie salvată.

Vizibil slăbită, cu semne de hipotermie, femeia izbucnește în lacrimi când ajunge, într-un final, în barcă. Tot momentul a fost filmat, iar imaginile sunt de-a dreptul cutremurătoare.

„Dumnezeu nu a vrut sa mor”

Potrivit primelor informații, se pare că Angelica este dispărută de mai bine de doi ani de acasă. Familia și oamenii legii au căutat-o încontinuu, însă a fost de negăsit. Nimeni nu mai credea că, după atâta timp, femeia mai este în viață.

Destinul crunt a făcut-o să recurgă la un gest extrem. A fost abuzată de soț în nenumărate rânduri, chiar și atunci când era însărcinată. Nu a mai știut ce să facă și, din disperare, a decis să se arunce în mare.

Momentul în care este găsită este copleșitor. Femeia, probabil aflată în stare de șoc, izbucnește în plâns. Salvatorii îi oferă apă și încearcă să o liniștească.

Citește și: A murit Alin Rosianu, tânărul politist de doar 21 de ani care a fost implicat într-un accident grav acum 3 săptămâni

Mai apoi, ea a fost preluată de autorități, cărora le-a povestit ce s-a întâmplat. Așa cum chiar ea dezvăluit, se pare că Dumnezeu a avut un alt plan pentru ea și i-a întins o mână de ajutor când își pierduse speranța complet.

„M-am nascut din nou! Dumnezeu nu a vrut sa mor”, a spus femeia pentru The Sun.

Nu se știe ce s-a  întâmplat cu ea în tot acest timp, însă polițiștii au deschis o anchetă.