Gabriela Dinu Știri 29.12.2022 15:52

Draga Olteanu Matei a murit singură. Motivul pentru care nu a avut niciodată copii, deși a fost căsătorită de 3 ori

Draga Olteanu Matei a murit singură. Motivul pentru care nu a avut niciodată copii, deși a fost căsătorită de 3 ori

Draga Olteanu Matei a murit noaptea trecută, într-un spital din Iaşi. A fost transferată chiar de la secţia de Terapie Intensivă din Piatra Neamţ, care a ars şi a curmat vieţile a 11 oameni, imediat după ce marea doamnă a teatrului românesc a fost mutată. La 87 de ani, Draga Olteanu Matei a murit singură, neavând copii.

Draga Olteanu nu şi-a dorit niciodată copii şi chiar se felicita că nu a cunoscut sentimentul matern. La un moment dat, a recunoscut că s-a gândit să înfieze, apoi celebra actriţă a realizat că nu ar avea când să aibă grijă de un copil, aşa că a renunţat la idee.

Draga Olteanu Matei nu a avut niciodată copii

„Eu nu am vrut să fac copii niciodată. Îmi sunt foarte dragi, dar nu mi-am dorit pentru că eu cred o treabă pe care nu vreau s-o spun în public, pentru că ar fi foarte decepţionate mamele. Dar amintesc un proverb bătrânesc foarte înţelept: Cine are să-i trăiască, cine nu să nu-şi dorească. În zilele noastre ar trebui să ne gândim la partea a doua a proverbului. M-am gândit să adopt un copil cu mulţi ani în urmă, când nu avem cu ce să-l ţin, dar mi-am dat seama că nu am timp să ma ocup de el”, spunea Draga în urmă cu ceva timp.

Draga Olteanu şi Ion Matei. Sursa foto: Realitatea
Draga Olteanu şi Ion Matei. Sursa foto: Realitatea

Nici soţul său, Ion Matei, nu şi-a dorit copii. Cei doi au fost împreună 44 de ani, până în 2014, când acest a decedat. Marea actriţă i-a dus dorul până în ziua în care s-a stins…

Ce avere avea Draga Olteanu Matei

Singură şi săracă, aşa s-a stins Draga Olteanu Matei. Singură pentru că nu şi-a dorit niciodată cu adevărat copii, săracă pentru că cea mai bună prietenă a escrocat-o. Este vorba de o avocată, care i-a înscenat pierderea casei din Bucureşti. Atunci, Draga şi soţul său, Ion Matei, au decis să se mute la Piatra Neamţ. Din 2014, de când soţul său s-a stins, Draga a trăit singură…