Gabriela Dinu Vedete 13.08.2023 12:54

DR. Cristian Andrei: Biografie, Familie, Varsta, surse de venit, copii

DR. Cristian Andrei: Biografie, Familie, Varsta, surse de venit, copii

Cei mai tineri dintre voi îl ştiu pe Cristian Andrei din videoclipurile de pe Tik Tok, în care vorbeşte despre relaţii şi nu numai. Doar că acesta este la bază un reputat medic psihiatru, care a devenit celebru în urmă cu mult timp.

Este un obişnuit al emisiunilor TV şi, mai nou, al podcast-urilor. Creatorii de conţinut îl invită în emisiuni graţie expertizei sale, discutând despre oameni, relaţii şi multe altele.

Ce scrie în CV-ul doctorului Cristian Andrei?

S-ar părea că deţine secretul liniştii interioare, are explicaţie pentru orice întrebare şi te-ai gândi că datorită acestor lucruri în viaţa sa nu au fost momente tumultoase. Numai că aici intervine zicala „Fă ce zice popa, nu ce face popa”, căci Doctorul Cristian Andrei a fost căsătorit de două ori.

Are 61 de ani şi s-a născut undeva pe lângă Târgovişte. „ Un loc foarte frumos, este primul val de dealuri care stă cu fața către Câmpia Română și dealul pe care se află livada părinților mei, unde am copilărit, se află umăr-în-umăr cu dealul pe care se află Mănăstirea în care este capul lui Mihai Viteazul. Este un loc cu multă istorie”, a povestit Doctorul Cristian Andrei.

Ştia încă de când era copil că va fi medic şi spune că era în clasa a VII-a când i s-a declanşat acest declic. Doctorul Cristian Andrei a povestit despre acel moment marcant din viaţa lui:

Ce studii are Dr Cristian Andrei: specializare surprinzătoare

„Poate că se adunaseră cam multe cărți în biblioteca din zona renascentistă, din zona umanismului, în general și am început să încerc să înțeleg cum gândesc oamenii. Aveam propriile teorii pe care le dezvoltam.(…) Atunci m-am decis să combin această psihologie cu cultura pe care încercam să o acumulez.(…) Am vrut să fac această specialitate încă de când am dat la facultate și am mers după ea”.

Este specializat în psihiatria copilului şi a adolescentului şi mai face bani şi din Programul Educaţie pentru Sănătate din Şcoala Românească şi mai este inclusiv preşedintele fondator al Institutului de Relaţii Umane din Capitală.

A fost căsătorit de două ori şi de fiecare dată a divorţat. Nu are regrete, mai ales că din aceste trei căsnicii au rezultat trei copii. Într-un alt podcast în care a fost invitat, Cristian Andrei a explicat cum a ajuns să se căsătorească de fiecare dată, fără să fie îndrăgostit de vreuna dintre femeile cu care a mers în faţa altarului.

S-a căsătorit de două ori, niciodată din dragoste

„ Eu, pe cele două soții, nu le-am luat din dragoste. Au fost niște prelungiri ale unei situații pe care am avut-o cu mama mea. Ele au fost femei cu autoritate, care m-au luat tare și au dat peste acest defect fundamental al meu ca om, ca bărbat și anume, eu nu mă pot purta urat cu o femeie, niciodată, în niciun fel. Și pentru că mă port frumos, atunci ies tot felul de lucruri aberante în relația cu o femeie. Ori se supără o altă femeie, ori aceasta se supără pentru că nu mai primește ceea ce primea frumos, până mai ieri… există această întreagă epopee a frumuseții cu o femeie. După cum spuneam, se naște și moare, până la urmă. ”, a detaliat Cristian Andrei.