Gabriela Dinu Vedete 05.07.2023 17:32

Diana Munteanu: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Diana Munteanu: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Diana Munteanu este de profesie actriţă, dar a devenit cunoscută după ce s-a căsătorit cu fostul fotbalist Claudiu Niculescu. S-a născut pe 15 decembrie 1978, are 44 de ani şi un trup tras prin inel.

S-a născut într-o familie de artişti din Braşov, mama era solistă a Operei din Braşov, iar tatăl dirijor. Muzica nu a fost pe placul ei însă şi a urmat liceul de profil sportiv timp în care a făcut şi atletism.

Ce scrie în CV-ul Dianei Munteanu

În 2005, aceasta l-a cunoscut pe Claudiu Niculescu, fotbalist la Dinamo pe atunci, chiar în ziua de Paşte, după ce un grup de prieteni comuni le-au făcut cunoştinţă. Claudiu era căsătorit cu Lidia, alături de care avea doi copii, pe nume Rebeca şi Alexandru. A fost un scandal uriaş atunci în presa tabloid din România, blondina fiind acuzată că i-a spart casa actualului antrenor de fotbal.

În 2007, cei doi au făcut o nuntă ca în poveşti, care s-a ţinut la Palatul Snagov şi unde au luat parte peste 300 de persoane. Au împreună un băiat pe nume David, care a rămas cu mama sa, în urma divorţului. S-a întâmplat în 2014 şi niciunul dintre cei doi nu a vrut să discute despre motivul care a dus la separare. La scurt timp după despărţire, s-a spus că Diana Munteanu ar forma un cuplu cu celebrul Liviu Vârciu, încă nu au confirmat niciodată relaţia.

Date Biografice Diana Munteanu

Nume complet: Munteanu Diana
Data naşterii: 1978
Înălţime: 172 cm
Partener: divorţată de Claudiu Niculescu

David şi-a moştenit tatăl şi merge la fotbal: „De la doi ani, învârte orice capac prinde prin casă. Mama mi-a zis: hai mai bine să-l duci la fotbal, că probabil dacă îl duci acolo scapă de treaba asta. Că dacă îl ții, o să-și dorească și mai tare. Am zis că îl duc, să facă un pic de mișcare. Am zis că e foarte bine, se mai disciplinează. Uite că nu am scăpat nici în ziua de azi. Eu sunt mamă liniștită. Sunt liniștită pentru că știu că lui David nu îi place deloc să mă audă strigând pe stadion, la meciurile lui. Acum nu mă pot pronunța, dar din ce zice lumea probabil că o avea ceva în genă”, a povestit Diana.

Aceasta face bani în prezent din activitatea de influecing, având pe contul său de Instagram un număr de 573k de urmăritori. A avut şi o perioadă în care a activat în TV, fiind prezentatoare a unei emisiuni matinale de la Antena 1,, dar care nu a avut succes şi a fost scoasă din grilă.