Ionuț Nițulescu Actualitate 03.03.2021 13:54

Detalii cutremurătoare despre crima din Onești. Ce arată autopsiile celor doi muncitori

Detalii cutremurătoare despre crima din Onești. Ce arată autopsiile celor doi muncitori

Crima din Onești a îngrozit o țară întreagă. Doi muncitori au murit nevinovați, după ce au ajuns în mâinile criminalului Gheorghe Moroșan.

Bărbatul s-a întors la locuința pe care o pierduse după ce fusese executată silit pentru un prejudiciu de peste opt miliarde de lei vechi, acolo unde i-a găsit pe cei doi muncitori. A urmat un scenariu de coșmar.

Moartea cumplită a muncitorilor din Onești

Autopsiile celor doi bărbați au dezvăluit modul cumplit în care aceștia au murit. Potrivit Antena 3, una dintre victime a suferit hemoragie internă, iar cealaltă, hemoragie externă.

Cei doi muncitori au fost sechestrați de bărbatul de 68 de ani. Unul dintre ei a încercat să se elibereze și l-a lovit cu picioarele pe agresor. Acesta a fost momentul care a dus la deznodământul tragic. În doar 2 minute, și-a înjunghiat ostaticii.

Potrivit anchetatorilor, cei doi erau legați cu mâinile la spate și nu s-au putut apăra. Potrivit Antena 3, una dintre victime a suferit o hemoragie internă, iar cealaltă, hemoragie externă.

Toate aceste lucruri s-au petrecut chiar sub ochii negociatorului, care a dat semnalul de alarmă. În ciuda faptului că o echipă operativă aștepta cu un etaj mai jos, timp în care Ghoerghe Moroșan și-a ucis victimele. Când au intrat în casă, unul dintre bărbați decedase. Celălalt și-a dat ultima suflare pe patul de spital.

Citește și: Ce se va întâmpla în România de Paște. Anunțul făcut de Virgil Musta

Soția agresorului, arestată preventiv

Muncitorii, un bărbat de 36 de ani și colegul lui de 52 de ani. Agresorul ar fi fost anunțat de prezența lor în apartament de către vecini. A intrat peste ei și i-a legat la mâini cu coliere de pastic, pe care polițiștii le-au găsit în geanta soției sale. Femeia se afla la etajul al patrulea, de unde a urmărit tot ce se întâmplă.

Bărbatul avea antecedente, despre care polițiștii nu ar fi știut în acel moment. Gheorghe Moroșan fusese condamnat de două ori pentru furt, o dată pentru vătămare corporală gravă și o dată pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Criminalul a fost operat și se află la terapie intensivă, după ce a fost împușcat de polițiști în timpul intervenției, în timp ce soția lui a fost arestată pentru 30 de zile pentru complicitate.