Gabriela Dinu Vedete 03.11.2022 13:23

Denis Roabeş: CV, biografie, vârstă – The Motans

Denis Roabeş: CV, biografie, vârstă - The Motans

Denis Roabeş este solistul trupei The Motans şi membru în juriul emisiunii Vocea României, de la Pro TV. Este născut în Republica Moldova, dar muzica sa este ascultată atât în România, dar şi la nivel internaţional.

Acesta a locuit şi în Rusia, dar şi în Republica Moldova, iar în copilărie adora să se joace „De-a v-aţi ascunselea”, asta până a descoperit muzica şi a renunţat la jocurile copilăriei pentru a munci. Chiar dacă nu se gândea de pe atunci că va reuşi să facă din hobby-ul său un job serios, Denis s-a dedicat întru totul.

Cine este Denis Roabeş şi ce scrie în CV-ul lui

A făcut liceul în Moldova, după care s-a angajat la o firmă de marketing. Nu a fost să fie pe placul lui şi s-a angajat în transporturi. A încercat să urmeze şi cursurile unei facultăţi şi s-a înscris la Istorie, însă nu a rezistat mai mult de un an şi jumătate. Pe lângă job-urile care îi asigurau traiul de zi cu zi, Denis Roabeş scria versuri.

După ce l-a cunoscut pe BRomania, care l-a convins să şi cânte, viaţa lui s-a schimbat radical. A fost promovat intens în România, unde a avut succes, înfiiţând trupa The Motans, iar prima piesă s-a numit „42”.

Date biografice Denis Roabeş: înălțime, greutate

Nume complet: Roabeş Denis
Data naşterii: 1991 (31 ani)
Locul nașterii: Ploiești Republica Moldova
Iubită: Bianca

Din toamna anului 2022, Denis a fost cooptat de Pro TV în juriul emisiunii Vocea României, fiind una dintre surprizele noului sezon, alături de Theo Rose. Acesta are succes şi în viaţa personală, nu doar profesională, chiar în acest an şi-a cerut iubita de soţie, pe frumoasa Bianca, şi urmează să îşi transforme logodna într-o nuntă fastuoasă.

”A fost ceva spontan, ceva stupido-romantico-funny, în stilul meu… Dar a fost pe cât se poate de sincer și cu tot sufletul din ambele părți. Mă bucur foarte mult că am făcut acest pas important în viețile noastre”, a povestit în luna august Denis Roabeş despre consoarta sa şi momentul în care i-a oferit inelul.