Ionuț Nițulescu Altceva 08.10.2021 12:05

Delia spune adevărul despre Cătălin Măruță, după ce mai multe vedete i-au declarat război

Delia spune adevărul despre Cătălin Măruță, după ce mai multe vedete i-au declarat război

În ultimele luni, numele lui Cătălin Măruță a fost implicat în mai multe scandaluri! Inițial, Alex Velea a ieșit public și a folosit cuvinte acuzatoare la adresa vedetei de la Pro TV, ca mai apoi și Alexandra Stan să-i declare “război” realizatorului. Delia a rupt tăcerea și a spus ce crede ea despre soțul Andrei.

Ce părere are Delia despre Cătălin Măruță

Invitată în cadrul unui live pe internet, Delia a fost întrebată ce părere are despre Cătălin Măruță, având în vedere că se cunosc și chiar au avut o colaborare recentă pe YouTube.

“Ce părere ai de Măruță, că personaj, că om de TV?”, a fost întrebarea care a pus-o pe Delia în încurcătură.

“Eu știu că e vărsător și pentru asta părerile sunt sub o influență maximă. E ok dacă e vărsător”, a declarat Delia.

Gazda emisiunii a continuat subiectul și a făcut referire la scandalurile recente în care a fost implicat Cătălin Măruță: “Am văzut toate aceste noi desfășurați în cazul lui Măruță, de la Alexandra Stan, la Alex Velea și Antonia. Mini scandalurile astea în care e implicat”.

Citește și: Andreea Ibacka, primele declarații după ce născut. I-a transmis un mesaj amuzant lui Cabral

Delia i-a luat apărarea

Delia a fost clară cu privire la ultimele scandaluri și este de părere că s-a exagerat mult, având în vedere că nimeni nu a fost obligat să participe la emisiunile prezentate de soțul Andrei și fiecare este responsabil de alegerile sale. În plus, Cătălin Măruță și-a făcut datoria de prezentator.

“Eu te întreb de ce te duci. Gândește-te că eu sunt Măruță sau tu ești Măruță și trebuie să-mi fac treaba cum știu eu mai bine. Și trebuie să scot ceva ce știu eu mai bine. Nu e ca și când te-ai dus în emisiune sub amenințarea armei. Adică nu vin. Știu că dacă am sensibilități, o problemă, nu mă expun, nu merg (nr. în emisiune). De ce mă duc în gură lupului? Asta vreau să zic”, a punctat Delia.