Ioana Filipescu Vedete 14.09.2023 11:41

Daniela Iliescu: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, operații estetice, familie

Daniela Iliescu: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, operații estetice, familie

Daniela Iliescu a devenit mai bine cunoscută atunci când între ea și celebrul cântăreț Culiță Sterp se înfiripa povestea de dragoste. Tânăra de 27 de ani a urmat cursurile în America, după care s-a întors pe meleaguri mioritice.

Este mama unui băieței de un an, Milan, pe care-l are cu Sterp.

Daniela Iliescu: familie

Pentru Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, familia este mai presus de orice. Iar cei doi tocmai acest lucru îl au în comun, știindu-se că și pentru Culiță Sterp relația cu membrii familiei lui, mama, fratele, surorile lui, sunt foarte importante și vrea să le mențină ”calde”.

Daniela Iliescu chiar avea să demonstreze asta pe Instagram, acolo unde a postat o emoționantă. Iar mesajul pe care l-a transmis sub imagine nu mai are nevoie de explicații: „Familia mai presus de orice!”

Daniela Iliescu este o persoană destul de discretă și care reușește să înțeleagă ce presupune meseria de artist a iubitului ei, pe care l-a însoțit la concerte deseori, cât și la filmările pentru diverse videoclipuri.

Daniela Iliescu: afaceri, studii, iubit

Daniela Iliescu l-a cunoscut pe iubitul său, faimosul Culiță Sterp, în urmă cu aproape 14 ani. Cei doi au făcut același liceu, mai mult, erau parte a aceluiași grup de prieteni. Dar, după finalizarea celor patru ani de liceu, au apucat-o pe drumuri diferite. Daniela a ajuns în Statele Unite ale Americii, în timp ce Culiță avea să îmbrățișeze, cu succes, cariera muzicală. Actuala iubită a cântărețului a continuat școala peste Ocean, apoi a urmat un internship, iar după finalizarea acestuia a revenit în România, când l-a cunoscut mult mai bine pe Culiță Sterp, iar relația de iubire s-a înfiripat cât ai zice pește.

Povestea lor de dragoste începea în anul 2020, în urma unei vacanțe petrecute la munte. „Prima dată cred că ne-am întâlnit undeva la munte, întâmplător.Tot ce m-a atras de data asta e că el tot venea să ne întâlnim. Eu nu am mai ezitat să ne întâlnim, eram liberi amândoi.

La început am ezitat pentru că eu credeam că mai este într-o relație și nu am vrut să fiu a cincea roată la căruță, nici să mi se pună vreo etichetă. La început am refuzat până mi-a clarificat chiar singur. La început cred că am stat vreo săpătmănână în care venea seară de seară, stăteam în mașină și povesteam tot felul de lucruri”, a povestit Daniela.

De altfel, Daniela este pasionată de turism. A vizitat țări precum Italia, Austria, Antalya, Dubai.

Daniela Iliescu biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Daniela Iliescu

Vârstă: 27 de ani

Înălțime: 1,63 m

Greutate: 55 de kg

Partener: Culiță Sterp

Copii: Milan (un an)

Daniela Iliescu și Cuțiță Serp sunt părinții unui băiețel de un an

În prezent, Daniela Iliescu și Culiță Sterp trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața unui cuplu. Cei doi sunt părinții unui băiețel, Milan, în vârstă de aproape un an. „Știți cum îl cheamă?! Sterp Milan! Înseamnă cel iubit de popor, cel care are milă”, dezvăluia Culiță Sterp pe YouTube.

Și Daniela Iliescu se grăbea, atunci, să povestească experiența prin care a trecut, după ce a adus pe lume bebelușul. „Eram fascinată cât de simplu a fost. Câte emoții am avut, cât mi-am dorit să nasc atât de repede, să fie o experiență frumoasă de care să îmi aduc aminte cu drag. A fost o experiență superbă.

A fost un singur lucru negativ. După ce am născut, am eliminat un hematom și am pierdut destul d emult sânge. A doua zi au trebuit să îmi facă o transfuzie pentru că aveam o anemie foarte mare. M-am speriat puțin când am auzit că este vorba despre o transfuzie. (…) După, m-am simțit foarte bine.

După ce am eliminat hematomul respectiv și când au vrut să mă ducă în salon, am și leșinat tot din cauza asta, dar după ce mi-au făcut transfuzia, am fost foarte bine”, a povestit Daniela Iliescu pe YouTube.

Daniela Iliescu: operații estetice

Daniela Iliescu nu a ajuns, până acum, la ”bisturiu”. Iubita lui Culiță Sterp se poartă natural, iar fanii chiar au observat acest aspect. Ba chiar au și lăudat-o, transmițându-i numeroase complimente.

„Minunată și naturală! Să ai o naștere ușoară și fără complicații. Îmi imaginez ce copil frumos o să aveți, pentru că amândoi sunteți minunați”, a scris unul dintre admiratorii ei, dar și ai lui Culiță Sterp, cu puțin timp înainte ca Daniela să-l aducă pe lume pe Milan.

„Simplă, naturală și frumoasă. Să ai o sarcină ușoară”, „Înainte să te urmăresc le spuneam cunoscuților că mai bine era Culiță cu Carmen, că erau mult mai frumoși. După ce am început să te urmăresc, am văzut cât de frumoasă ești și am realizat că m-am grăbit să judec”, au fost alte comentarii la superlativ.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: