Tudosie Andrei Vedete 14.07.2023 18:05

Daniel Onoriu: CV, Vârstă, Biografie, Afaceri, Înălțime, Surse de venit

Daniel Onoriu: CV, Vârstă, Biografie, Afaceri, Înălțime, Surse de venit

Daniel Onoriu s-a născut pe data de 8 aprilie 1978, la București. Este descendentul celebrei Gabi Luncă și al marelui acordeonist Ion Onoriu, nu cântă în același stil ca bunicii săi, dar este pasionat de mașini încă din copilărie. Este recunoscut în industria sporturilor auto sub numele de „Ono”, iar de la vârsta de 12 ani, a fost captivat de febra vitezei.

Cine este Daniel Onoriu

A obținut victorii în diferite competiții de karting și motociclism. După un accident devastator la motocicletă, în aprilie 2006, în urma căruia a stat în comă timp de 9 zile, a fost nevoit să renunțe la motociclism. A urmat cursurile de pilotaj ale lui Titi Aur și s-a îndrăgostit de raliuri. A debutat în anul 2006 la Raliul Hunedoarei, iar într-un timp scurt și-a făcut simțită prezența datorită talentului său nativ și ambiției uriașe.

Încă de la o vârstă fragedă, Daniel a avut determinarea de a-și construi o carieră remarcabilă, ajungând să fie un pilot de curse extraordinar. Pe parcursul carierei sale, acest sportiv a obținut numeroase premii de prestigiu atât în karting, cât și în motociclism.

Pasiunea intensă pentru mașini a fost o componentă dominantă în viața lui Daniel, el exprimând în repetate rânduri cât de importantă este această industrie pentru el.

Din nefericire, în anul 2006, Daniel a suferit un accident extrem de grav, care l-a ținut în comă timp de 9 zile. Cu surprindere pentru toți, acest incident nu s-a produs în timpul unei competiții, ci pe o stradă obișnuită, în timp ce pilotul conducea o motocicletă. La acel moment, un adevărat miracol l-a salvat pe Daniel, deoarece complicațiile erau grave, fiind necesare 20 de intervenții chirurgicale.

„Dacă fiecare român mi-ar da un leu pentru fiecare accident, aş fi un om bogat. Acum trăiesc o viaţă nouă. Nu mi s-a întâmplat în concurs, dar am păţit-o pe stradă”, a povestit sportivul.

Ce vârstă are Daniel Onoriu

Pe parcursul primilor 44 de ani ai vieții sale, Onoriu a trăit numeroase experiențe, atât plăcute, cât și neplăcute. Deși a cunoscut succesul în cariera sa datorită talentului și muncii depuse, acesta a trecut și prin momente devastatoare. Nu doar accidentul din 2006 a reprezentat o perioadă dificilă pentru pilotul de curse, ci și cel mai recent eveniment major din viața sa.

Din cauza excesului de kilograme, Daniel a decis să opteze pentru o soluție rapidă de pierdere în greutate, căutând ajutorul medicilor din Turcia pentru a se supune unei operații de micșorare a stomacului.

„În urmă cu 99 de zile eram un tip normal, cu vise și speranțe și planuri de viitor. Toată viața am fost activ, sportiv, dar și pofticios. Credeam că doar cele câteva kilograme în plus pe care le aveam erau singura mea problemă. Am ales cea mai ‘simplă’ și ‘la modă’ metodă de slăbire: gastric sleeve (operație de micșorare a stomacului).Pe lângă faptul că plătești cu sume mari de bani, poți să plătești chiar și cu viața! Nu știu a cui a fost vina! A mea, că am avut încredere sau a medicului ce m-a operat (măcelărit)”, a mai spus el.