Gabriela Dinu Vedete 08.07.2023 20:27

Daniel Nuţă: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Daniel Nuţă: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Daniel Nuţă este un actor de film din România, născut în 1993 la Brăneşti, în judeţul Ilfov. Este absolvent al Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, în urmă cu şapte ani.

La scurt timp după ce a finalizat studiile, Daniel Nuţă a fost distribuit în numeroase filme şi seriale de la noi din ţară şi nu numai. Pasionat de sport, înainte de a se dedica filmului, Daniel Nuţă şi-a dedicat timpul liber activităţilor sportive precum înotul, baschetul şi patinajul. Primul rol l-a avut în 2016, atunci când a fost distribuit în rolul lui Tyrant, din serialul TV denumit FX.

Ce scrie în CV-ul lui Daniel Nuţă?

Daniel Nuţă a lucrat ulterior în realizarea a diverse scurt metraje independente, care au fost premiate la festivalele de film internaţionale şi naţionale.

Vă prezentăm în continuare filmografia lui Daniel Nuţă: Sacrificiul (2020), Adela (2021), Filmul Dragonheart Vengeance (2020), High Strung Free Dance (2016), Eroii de la podul Jiului (2020), Watcher (2021). De departe cel mai bun film dintre toate este cel în care l-a interpretat pe Vlad Ţepeş în filmul Rise of Empires: Ottoman, care s-a difuzat inclusiv pe Netflix, din decembrie 2022. Este vorba despre un serial în care este prezentată lupta dintre sultanul Mahomed al II-lea Cuceritorul şi Vlad Ţepeş. Până acum, a fost rolul vieţii lui şi a vorbit despre ce a însemnat asta pentru el:

„Toate secvențele pe care le-am filmat au fost extraordinare. Scenariul e foarte bine scris, lucrul cu regizorul a fost o încântare, colegii niște minunați – majoritatea, imaginea – briliantă, echipa din spate – am rămas prieteni cu aproape toți, ne scriem, ne dăm mesaje cu cât de dor ne e de perioada aia.

Date Biografice Daniel Nuţă

Nume complet: Nuţă Daniel
Data naşterii: 1993, Brăneşti, judeţul Ilfov
Înălţime: 183 cm
Greutate: 82 kg

Cred că asta e rețeta unui serial mare, cu buget mare, pentru a ieși un produs foarte bun. Oamenii reprezintă, de fapt, rețeta. Ei, ca întreg, pot face un lucru simplu să fie sau să nu fie extraordinar”.

Atunci când vine vorba de venituri, Daniel Nuţă îşi negociază onorariul în funcţie de fiecare rol în parte, de durata scenelor, precum şi de personajul pe care îl interpretează.

Are o iubită, dar nu se afişează cu ea, preferă să nu îşi pună viaţa personală pe tapet. Recunoaşte, însă, că domnişoarei din viaţa lui îi este greu să vadă filmările cu el în timp ce se sărută cu alte femei.