Ioan Davidescu Altceva 04.04.2025 13:39

Dani Oțil, dezvăluiri rare despre salariul de la Antena 1: „Nesimțit de mare”. Ce spune despre salariul Andreei Esca

Dani Oțil, dezvăluiri rare despre salariul de la Antena 1: „Nesimțit de mare”. Ce spune despre salariul Andreei Esca

Invitat în podcastul Giuliei Anghelescu, DANI OTIL a vorbit, printre multe altele, despre cariera sa în televiziune și despre proiectele pe care le prezintă la Antena 1, „Neatza cu Răzvan și Dani” și Power Couple România – La bine și la greu”.

Giulia (40 de ani) i-a împărtășit lui Dani că a ajuns pe perfuzii când făcea matinal la radio, deoarece nu era singura ei ocupație la acel moment. Ulterior, artista l-a întrebat pe prezentator care este secretul lui pentru a fi încă fresh în fiecare dimineață, după 17 ani. Întrebarea a fost urmată de un schimb spumos de replici, în care a fost adus în discuție și salariul Andreei Esca.

„Nici Andreea Esca nu știe cât câștigăm noi.”

Dani Oțil: Secretul este din patru cuvinte, nu știu dacă pot să ți-l spun. Secretul este salariul nesimțit de mare. (râde)

Giulia Anghelescu: Pe care nu-l cunoaște soția ta, nici până acum.

D.O.: Nici Andreea Esca, mama lui Aris Eram. Nici ea nu știe cât câștigăm noi.

G.A.: Păi ce, tu știi cât câștigă ea?

D.O.: Poate știu…

G.A.: Ți-a zis Aris ceva?

D.O.: Păi tu crezi că Aris știe?

G.A.: Aris nu știe, că l-am întrebat și noi când am fost în America Express.

D.O.: Dac-ar ști n-ar mai veni să se trezească la orele astea. (zâmbește)

În iunie 2024, Aris Eram (21 de ani) a semnat cu Antena 1 și s-a alăturat echipei Super Neatza, cu Răzvan și Dani.

Ce a spus Andreea Esca despre mâncarea de la restaurantul lui Dani Oțil

Andreea Esca (52 de ani) a mâncat la restaurantul pe care Dani Oțil îl deține în zona de nord a Capitalei, la recomandarea fiicei sale, Alexia Eram (24 de ani).

„Pentru că Alexia Eram e influencerul meu”, a precizat Andreea Esca.

Jurnalista a comandat două preparate, iar mai apoi a lăsat și un review.

„Super bun”, a scris știrista, scurt și la obiect.

Pentru o ciorbă, Andreea Esca a scos din buzunar 30 de lei, în timp ce pe saramura de caracatiță cu mămăligă a dat 110 lei.

Foto: Instagram/@daniotil; Captură YouTube/BADASSMOM