Ioan Davidescu Știri 24.03.2025 14:03

Dani Oțil a dezvăluit ce salariu are o persoană care spală vasele în restaurantul său. Cum i-a bătut obrazul lui Bobonete!

Dani Oțil a dezvăluit ce salariu are o persoană care spală vasele în restaurantul său. Cum i-a bătut obrazul lui Bobonete!

Într-un podcast la care a participat recent, omul de televiziune și cap de familie, patron (nu singur, ci cu Marian Damian) al restaurantului ”The Grill”, din Herăstrău, a mărturisit că rolul unui angajat care spală vase este foarte important într-o bucătărie, iar absența lui ar putea duce chiar la închiderea restaurantului. Așadar, salariul pe care îl primește un astfel de angajat trebuie să fie unul pe măsură.

Prezentatorul TV a explicat faptul că nu este deloc ușor să speli vase. Însă e un job crucial într-un restaurant, Prin urmare, atunci când a fost nevoie, au făcut asta inclusiv soacra lui și asociatul lui în afacere, cot la cot cu restul angajaților.

„Oamenii de la vase îți blochează restaurantul. A spălat și soacra mea vase, care e manager. A spălat și asociatul vase. A fost greu. Deci… omul de la vase îți poate închide restaurantul, știu că poate pare banal!”, a povestit Dani Oțil în podcastul lui Radu Darie.

Matinalul de la Neatza a precizat că nu vrea să strice piața, însă un spălător de vase care lucrează în localul său câștigă binișor. Mai exact, o angajată pe acest post a ajuns să primească un salariu de 7.500 de lei. În perioada evenimentelor, ea a plecat acasă și cu 10.000 de lei.

„Avem un băiat care vinde foarte bine și face evenimente în locație și care, tot crescând salariul doamnei de la vase -avem o doamnă la vase care este sigură, sinceră și nu are probleme acasă – i-a tot crescut salariul și a ajuns la un salariu de 7.500 lei. (…)

Pentru că avea nevoie de ea și la evenimente, ea a avut luni când pleca și cu 10.000 lei acasă. El a stricat piața”, a mai spus,mai în glumă, mai în serios,prezentatorul TV.

Dani Oțil, mesaj către Bobonete: „A uitat că a mâncat de câteva ori gratis la mine”

Și tot legat de restaurantul său, matinalul a mai povestit ceva. A explicat cum o afirmație făcută de Mihai Bobonete l-a rănit și avea potențialul de a face rău afacerii sale.

Dani Oțil a mărturisit că a fost afectat de comentariile lui Mihai Bobonete despre prețurile restaurantului său, făcute într-un podcast. Prezentatorul TV a explicat că astfel de glume se propagă rapid și pot influența negativ afacerea, chiar dacă discuția a fost una amuzantă.

„Cât te-a afectat discuția aia, care a fost așa prietenească, la podcast la Bobonete?”, a întrebat Radu Darie. „Enorm! Mă costă bani și acum, pentru că veștile de genul acesta se propagă altfel decât veștile pozitive. (…)

Podcastul a fost funny, într-adevăr. Bobonete a uitat că a mâncat de câteva ori gratis la mine, Răzvan, de asemenea. Și… mă rog. E ușor să faci glume pe tema asta. Ce nu m-a afectat e că oamenii care sunt chiar clienții mei…”, a spus Dani Oțil, explicând că, deși discuția a fost într-o notă amuzantă, astfel de glume pot influența percepția publicului.

Mai mult, Oțil a amintit că Mihai Bobonete și Răzvan Simion au mâncat de mai multe ori gratis la restaurantul său, dar acest detaliu a fost omis în discuție. Cu toate acestea, el a subliniat că adevărații săi clienți cunosc calitatea serviciilor oferite și nu se lasă influențați de astfel de afirmații.

Ce a spus Mihai Bobonete despre restaurantul lui Dani Oțil

În urmă cu ceva timp, Mihai Bobonete l-a avut invitat în podcastul lui de pe YouTube pe Răzvan Simion. Ei au povestit în hohote de râs ce au pățit la restaurantul lui Dani Oțil, mai ales după ce a venit nota de plată.

Ei au susținut într-o notă amuzantă că prețurile sunt destul de piperate. „Când a venit nota aia, eu am crezut că voi v-ați certat. I-am zis Cătălinei: Eu cred că Neața cu Răzvan și Dani» rămâne doar cu Răzvan. Mâncasem niște felii de șnițel și șuncă.

M-am uitat pe notă și am văzut 15 milioane (lei vechi), m-am uitat și pe spate și am zis că cred că e greșită. Nu eram și noi frații lui Dani? Eu am crezut că doar ne arată nota. Când am văzut că am primit nota de 15 milioane, am crezut că am spart ceva, când am venit de la baie, vreo sticlă de vin.

Foarte urât m-am simțit. I-am zis că nu mai vin”, a spus Mihai Bobonete, reușind să stârnească hohote de râs în rândul celor prezenți la podcast.

De-a lungul timpului, restaurantul lui Dani Oțil, din nordul Capitalei, a devenit o destinație preferată pentru numeroși clienți, dar a atras și controverse legate de prețurile practicate. Localul se remarcă printr-un meniu diversificat, însă prețurile afișate nu sunt pentru toate buzunarele

Dani Oțil a răspuns criticilor legate de prețurile din meniul restaurantului său, susținând că acestea sunt justificate prin calitatea produselor și specificul zonei.

Exemple de prețuri din meniul restaurantului

  • Supă de cocoș cu găluște: 35 lei
  • Ciolan de purceluș: 92 lei
  • Saramură de caracatiță: 110 lei
  • Cocoșel de munte copt la foc de lemn: 96 de lei
  • File de biban cu roșii concase, sparanhghel și sos de prosecco: 88 lei
  • Suc (250 ml): 16 lei
  • Bere la sticlă (330 ml): 22 lei
  • Bere la draught (350 ml): 20 lei