Ioana Filipescu Vedete 27.10.2022 17:32

Dana Savuica: varsta biografie, surse de venit, sot

Dana Savuica: varsta biografie, surse de venit, sot

Dana Săvuică este o femeie de afaceri, fost fotomodel, dar și realizatoare de emisiuni tv. Se poate lăuda și cu prima apariție în Playboy, revista dedicată adulților, în noiembrie, 1999.

Absolventă a Academiei de Studii Economice, Dana a fost actriță, fotomodel și proprietară unei agenții de modele. Are o școală de etichetă în București și se bucură de faimă în mediul online, unde este travel-blogger.

Dana Săvuică vârstă, înălțime

Nume complet: Dana Săvuică

Data nașterii: 23 ianuarie 1970

Locul nașterii: București

Vârstă: 52 de ani

Înălțime: 1,75 m

Greutate: 61 de kg

Dana Săvuică biografie. Ce scrie în CV-ul ei

Dana Săvuică și-a petrecut copilăria în Asia de Sud-Est, unde părinții ei diplomați erau detașați cu serviciul.

A făcut gimnaziul și liceul în România, locuind la bunicii din Târgoviște. În 1993 a terminat Academia de Studii Economice, secția de Relații Economice Internaționale, iar în perioada facultății a avut primul contact cu modellingul. Carieră pe care a dus-o până în 1997.

S-a ”înfipt” adânc și în televiziune, cu diverse emisiuni. Dar cu adevărat vedetă avea să ajungă în anul 2001, cu emisiunile în cadrul postului Acasă. Odată cu lansarea postului Euforia lifestyle TV, Dana Săvuică și-a reconfirmat succesul de televiziune.

În anul în care lăsa deoparte modelingul făcea primii pași în zona afacerilor. A înființat agenția de modele Etiquette Models, care s-a dezvoltat continuu, brandul Etiquette devenind un important furnizor de accesorii de lux. În 2019, a început o colaborare cu creatorul de modă italian Domenico Perri.

Dana Săvuică a divorțat în 2016

Dana Săvuică şi Răzvan Stanciu divorțau la notar, după o relaţie de 25 de ani, dintre care 22 au fost căsătoriţi. Cei doi au împreună o fiică, Julie. Deși soțul ei sprijinit-o mereu și chiar a fost de acord cu apariția ei în Playboy sau orice alt proiect la care a participat, despărțirea nu a putut fi evitată.

„Lăsând la o parte acest aspect al celebrităţii, pe care soţul meu l-a gestionat foarte greu, pentru că nu este uşor să fii cu o femeie cunoscută, cred că am obosit. S-a întâmplat un declic şi nu am vrut să ne certăm în fiecare zi, aşa că mai bine ne-am zis că ne despărţim şi rămânem prieteni. Nu trebuie să rămâi într-o căsnicie pentru că ai o casă, o maşină sau o afacere împreună. Inima şi sufletul sunt mai importante şi dacă simţi că acolo doare, mai bine te eliberezi de tot. Şi nici copilul nu mai suferă“, avea să povestească Dana Săvuică.

Fostul model și-a refăcut viața în urmă cu doi ani. Ea susține că este fericită și are acum tot ce își dorește alături de Răzvan Enescu, iubit pe care-l  cunoaște din facultate.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Anca Suciu
Mihaela Cozmolici
Teodora Tompea
Mircea Nebunu