Ioana Filipescu Altceva 10.07.2024 17:19

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au un adevărat Paradis la Moșteni-Greci. Toată lumea știe că s-au mutat la țară, dar puțini le-au văzut casa în care locuiesc

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au un adevărat Paradis la Moșteni-Greci. Toată lumea știe că s-au mutat la țară, dar puțini le-au văzut casa în care locuiesc

Familia Bucur-Nălbaru duce un trai tihnit în Moșteni-Greci, sat din comuna Boțești, din județul Argeș, acolo unde și-au ridicat o casă modernă, dar în care trăiesc după legile pe care le impune locul. Astfel, de cum a venit primăvara, soții Bucur-Nălbaru se ocupă de toate treburile din curte, din grădină, din livadă. Și nu sunt deloc puține.

Cei doi soți au câștigat și mai multă simpatie și admirație de când au decis să-și mute viața în pitoreasca localitatea din Argeș, unde toată ziua trebăluiesc pe lângă casă, în livadă, în grădină și unde muncesc pământul pentru a se bucura de roadele lui. Cei care locuim la bloc îi privim cu drag și poate acesta este și motivul pentru care cei doi artiști au devenit mai generoși cu pozele din viața lor rurală.

dana-nalbaru2

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru, schimb savuros de replici, pe Instagram: „Șterge poza, mă faci de râs”

Acum totul a devenit și mai oficial, căci Dragoș și Dana au creat contul de Instagram @bucurii_la_tara, unde postează bucăți din viața lor tihnită, în care munca fizică și gospodărirea zilnică le aduc pacea sufletului. Chiar zilele trecute, Dana l-a filmat pe Dragoș în timp ce tunde iarba, cu o motocositoare cu ham, lângă el fiind parcat un utilaj agricol, pe care cel mai probabil tot Dragoș l-a folosit.

„Trei zile pe săptămână, actor și prezentator tv. Profesionist. Patru zile pe săptămânâ, țăran amator. Intenționează să echilibreze nivelurile de pregătire”, a fost comentariul simpatic al Danei, în dreptul pozei. Replica lui Dragoș a venit imediat: „Șterge poza, mă faci de râs, se vede că hamul de la coasă e pus invers!”. „Las’, că la țară merge”, a glumit Dana.

acasa-la-dragos-bucur-si-dana-nalbaru-1

u este prima oară când fosta solistă de la Hi-Q își filmează soțul în astfel de ipostaze. L-a fotografiat pe Dragoș la muncă, în livadă, la tăiat de lemne cu toporul și cu drujba. Și ea ne-a arătat cum își sapă roșiile și castraveții, cum are grijă de seră, dar și ce recoltă frumoasă a obținut. „O femeie obosită, dar fericită că și-a plantat singură roșiile, castraveții si ardeii. Fain. Mi-a plăcut”, spunea ea.

Frumoasa familie are și patru câini lângă casă, fiecare cu o poveste specială. Bracul din galeria foto de mai sus a avut noroc să nimerească pe mâna acestor oameni. „Unul din cei patru câini ai noștri. Adela. Bătrână și aproape surdă. Am găsit-o la marginea unei păduri, bolnavă și înfometată. E fericită acum”, a spus Dana despre frumosul patruped.

Dana, care în trecut a anunțat că s-a pocăit și a ales calea lui Dumnezeu, a povestit cât de încântată e de mica ei comunitate de la Moșteni-Greci.

sat-dragos-bucur-si-dana-nalbaru-3

„Casa noastră de la țară e gata și petrecem foarte mult timp aici. Livada e plină de fructe și anul acesta fac pentru prima oară gem de prune, dar soiul pe care îl avem noi nu e cel mai bun pentru asta, așa că doamna Ina, vecina noastră, mi-a umplut un coș de prune mari și cărnoase.

O să dau la schimb mere, căci din acelea avem muuuuulte. Domnul Dan a făcut focul, eu mestec din când în când în tuciul plin cu prune și Anda Filip mi-a făcut o cafea. Viața e frumoasă cu familie, prieteni și… fructe proaspete din livada”, a povestit, Dana, pe Instagram.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt căsătoriți de 18 ani și au trei copii, doi biologici – Sofia (17 ani) şi Kadri (9 ani), și unul adoptat, o fetiță, pe nume Roxana India, în vârstă de 12 ani.