Gabriela Dinu Știri 18.03.2023 09:42

Cum scanezi produsele singur la Cora direct la raft sau la casele Self Scan

Cum scanezi produsele singur la Cora direct la raft sau la casele Self Scan

Magazinele Cora au introdus sistemul de scanare a produselor direct la raft pentru o mai bună şi mai rapidă experienţă de cumpărare a clienţilor. Din rândurile următoare veţi afla tot ce trebuie să faceţi pentru a evita stresul inutil şi a vă scana singuri produsele.

Mai mulţi retaileri alimentari din România le oferă clienţilor posibilitatea de a-şi scana singuri produsele direct de la raft pentru a putea termina mult mai repede cumpărăturile la casele de marcat, pentru a evita casierii sau casele de tip self check out. Conform specialiştilor, clienţii petrec cu cel puţin 15 minute mai puţin timp în magazin atunci când aleg să folosească acest sistem de plată şi scanare.

Cum să-ţi scanezi singur produsele în magazinele Cora?

Kaufland România a fost prima companie care a introdus acest sistem şi a fost rapid urmată de Carrefour şi Cora. Cei care aleg să facă aceste cumpărături în unul dintre magazinele care au fost dotate cu acest sistem de plată trebuie să aibă aplicaţia specială a magazinului descărcată, acel card digital care le va oferi inclusiv puncte de loialitate şi reduceri.

Clienţii Cora care doresc să folosească acest sistem de achiziţionare a produselor trebuie să scaneze în aplicaţia magazinului fiecare produs în parte, atunci când îl ridică de la raft, după care îşi vor putea achita coşul de cumpărături la casele de tip self check-out sau la POS, după ce vor scana codul de bare care a fost generat de aplicaţie.

Este obligatoriu să aveţi instalată aplicaţia şi cardul de fidelitate Cora, doar aşa vă puteţi face cumpărăturile în acest mod.

Va fi necesar să fiţi autentificat în aplicaţie pentru a vă putea scana produsele, iar accesul se va face cu ajutorul adresei de e-mail cu care v-aţi creat contul în aplicaţia mobilă Cora România, pe cre o puteţi descărca de pe Magazin Play sau App Store. După ce v-aţi autentificat, trebuie să daţi click pe butonul de self scan şi aveţi nevoie de internet pentru a face asta, să aveţi datele mobile sau wi-fi-ul activat. Setările de locaţie trebuie să fie şi ele activate, atât în telefon, cât şi la aplicaţie.

Veţi putea utiliza acest modul în oricare dintre hipermarketurile Cora, indiferent de magazinul care v-a emis cardul de fidelitate. Scanează-ţi produsele şi ele vor fi adăugate automat în coşul tău virtual din aplicaţie, iar după ce aţi finalizat cumpărăturile, apasă butonul plăteşte cumpărăturile şi se va genera codul de bare.