Gabriela Dinu Știri 17.03.2023 14:15

Cum scanezi produsele singur la Carrefour prin aplicaţie sau la casele Self Scan

Cum scanezi produsele singur la Carrefour prin aplicaţie sau la casele Self Scan

Şi magazinele Carrefour s-au aliniat la noua modă de achiziţionare şi plată a produselor, pe tipul self scan, pentru a veni în sprijinul clienţilor, care nu vor să mai piardă timpul la casele de marcat.

Este necesar să aveţi instalată pe telefon aplicaţia Carrefour şi vă puteţi bucura prin intermediul ei de funcţia Self Scan prin care veţi scana imediat codul de bare al unui produs şi veţi afla costul acestuia. Nu veţi mai pierde timpul pentru a căuta şi găsi verificator de preţ prin magazin pentru a afla cât costă.

Cum să foloseşti aplicaţia Carrefour ca să-ţi scanezi produsele direct de la raft

Recent, lanţul de magazine Carrefour a updatat aplicaţia prin integrarea unui proces interesant în aplicaţie de a scana şi achita produsele.

Astfel, va trebui să îţi scanezi cu telefonul produsele pe măsură ce le vei pune în cărucior, iar acestea vor intra automat în coşul de cumpărături din aplicaţia ta. La final, când te opreşti din cumpărat, în aplicaţia ta vei regăsi un cod de bare care se va genera pe baza cumpărăturilor tale, cu care te vei putea duce la orice casă de marcat, fie clasică, fie de tip self scan and pay şi vei scana acel cod de bare, fără să mai fie nevoie să îţi pui produsele pe banda rulantă. Casa de marcat va afla astfel tot ce ai cumpărat şi scanat şi va trebui doar să îţi achiţi cumpărăturile.

Este un mod inteligent şi uşor de a face cumpărăturile, o funcţie pe care să recunoaştem că nu o agreează toată lumea, dar din comoditate o puteţi folosi foarte uşor. Nu va mai trebui să scoateţi produsele din coş, să le puneţi pe bandă, să aşteptaţi să vă vină rândul, apoi să fie scanate de casier, să le puneţi în coş sau pungi şi abia după să plătiţi şi să părăsiţi magazinul. Nu veţi mai avea nici surprize cu privire la preţul final de pe bon şi veţi câştiga şi timpul pe care l-aţi fi pierdut la casele de marcat clasice sau de tip self scan.

Şi magazinele Kaufland din România oferă acest serviciu şi veţi putea afla mai multe despre asta aici.