Gabriela Dinu Știri 17.03.2023 19:06

Cum scanezi produsele singur la Auchan prin Scan & Go sau la casele Self Scan

Cum scanezi produsele singur la Auchan prin Scan & Go sau la casele Self Scan

Şi magazinele Auchan s-au aliniat noilor tendinţe de pe piaţa cumpărăturilor şi au lansat serviciul prin care clienţii îşi vor putea scana singuri de acum produsele, folosind telefonul mobil şi aplicaţia magazinului.

Lanţul de magazine Auchan s-a aliniat procesului de digitalizare a magazinelor şi a intordus serviciul denumit Scan&Go, prin intermediul căruia clienţii folosesc self scan pentru a nu mai sta la cozile interminabile. Şi cei de la Kaufland folosesc această metodă.

Cum se foloseşte Scan & Go la Auchan şi ce beneficii ai?

Cei de la Auchan sunt printre primii care au iniţiat această procedură şi au lansat iniţial un proiect de tip pilot, în magazinul Auchan din Drumul Taberei, după care au continuat să digitalizeze mai multe magazine. Au în plan să instaleze acest serviciu şi în magazinele de proximitate MyAuchan.

Trebuie să ai aplicaţia descărcată şi să fii membru în MyCLUBAuchan şi aşa îţi vei putea utiliza propriul smartphone pentru a-ţi scana singur orice produs din magazin, imediat ce l-ai luat de la raft, iar coşul de cumpărături se va actualiza în aplicaţie.

Aplicaţia Auchan este disponibilă în mod gratuit pe Google Play dar şi App Store şi orice produs din magazin, fără excepţie, poate fi scanat prin intermediul său. Cu serviciul Scan&Go vei putea vedea preţurile şi în timp real valoarea totală a coşului tău de cumpărături. Aşa, vei avea un control în permanenţă asupra costurilor şi a preţului pe care îl vei achita la final. Totodată, veţi putea aplica reducerile şi beneficiile pe care le acumulaţi prin procesul cumpărăturilor.

Cum se utilizează self scan and pay la Auchan

După ce aţi finalizat cumpărăturile, puteţi achita contravaloarea produselor la casele rapide, existând atât varianta de plată cash, cât şi cea prin intermediul cardului. Veţi putea achita atât la casele de marcat obişnuite, la casieri, sau la cele unde se face self scan. Cei de la Auchan au în plan inclusiv ca plata să se realizeze în viitor direct prin intermediul aplicaţiei, fără a mai sta la casele de self pay sau cele clasice.

În cazul caselor self pay, trebuie să îţi pui coşul pe cântar, să scanezi produsele pe care le vei plasa pe un alt cântar de siguranţă, după care să achite cu cardul sau cash, în funcţie de posibilitate.