Gabriela Dinu Știri 28.02.2023 12:06

Cum a ajuns să arate acum Dulce Maria, actrița din telenovela Rebelde

Dulce Maria a fost una dintre actriţele favorite ale fanilor din Rebelde. În prezent, ajunsă la vârsta de 36 de ani, cea care a interpretat-o pe Roberta, s-a căsătorit şi a devenit o femeie de succes.

În adolescenţă, Dulce a fost o fire nonconformistă, o persoană care a experimentat mult până şi-a găsit stilul şi atunci când a filmat pentru Rebelde, actriţa s-a vopsit roşu în cap.

Cum arată şi cu ce se ocupă acum Dulce Maria, Roberta din Rebelde?

A avut un succes nebun cu serialul, dar şi cu formaţia în care a cântat ani întregi alături de colegii Anahi, Maite Perroni, Pncho Herrera, Christopher Uckerman și Christian Chavez.

Roşcata din Mexic s-a transformat odată cu trecerea anilor, a renunţat la culoarea roşie şi a abordat un stil mai cumite, s-a vopsit într-o culoare mai naturală, şaten cu şuviţe, şi este extrem de apreciată şi pentru acest nou look.

În 2019, Dulce a trăit cea mai mare bucurie a vieţii. A născut o fetiţă perfect sănătoasă, iar în prezent se ocupă de creşterea ei. A botezat-o Maria Paula, oferindu-i şi numele său. Toată sarcina a ţinut-o secretă şi a făcut anunţul fericit doar după ce a adus-o pe micuţă pe lume.

Dulce Maria alături de fiica ei, Paula Maria, într-un moment de gingăşie supremă. Sursa foto: Instagram
Dulce Maria alături de fiica ei, Paula Maria, într-un moment de gingăşie supremă. Sursa foto: Instagram

Dulce Maria este şi căsătorită, iar tatăl micuţei este celebrul regizor Paco Álvarez. Şi colega ei Anahi a devenit mămică, dar cu mult înaintea ei. Blondina are deja doi băieţei, ultimul dintre aceştia se numeşte Emiliano şi s-a născut în februarie 2020, la puţin timp după ce Dulce Maria a născut şi ea.

În mod suprinzător, Maite Perroni nu este complet schimbată acum. Actriţa care a interpetat-o pe Lupita în Rebelde şi cea mai cuminte fată din gaşca nebună şi-a continuat cariera în telenovele şi pare că timpul nu a trecut deloc peste ea. Mai multe imagini din prezent cu Dulce Maria, Anahi şi Maite puteţi vedea în galeria foto ataşată acestui articol.