Gabriela Dinu Vedete 19.03.2023 18:06

Cristina Stroe: CV, vârstă, soţ, înălţime, greutate, ocupație

Cristina Stroe: CV, vârstă, soţ, înălţime, greutate, ocupație

Cristina Stroe este soţia celebrului Damian Drăghici şi colega de scenă în competiţia Te cunosc de undeva, în noul sezon produs şi difuzat de Antena 1.

Cei doi au împreună un băieţel şi Damian Drăghici a cerut-o în căsătorie înainte ca acesta să se nască, în 2018. Chiar dacă este cu 23 de ani mai mică decât Damian, Cristina este îndrăgostită şi fericită alături de bărbatul care a făcut-o mamă pentru prima dată. Damian Drăghici mai are un copil, o fiică din prima căsnicie.

Cine este Cristina Stroe

Dar haideţi să aflăm mai multe despre Cristina Stroe, o voce nu foarte cunoscută în spaţiul muzical românesc, dar care va deveni cu siguranţă celebră după participarea la Te cunosc de undeva.

S-a născut în Râmnicu Sărat, are 31 de ani, şi a participat inclusiv la show-ul Vocea României, de la Pro TV. Acolo, a impresionat juriul cu interpretarea piesei Dor de viaţă, a Aurei Urziceanu, după care a fost cooptată în trupa Andrei Măruţă, ca backing vocals. Cu această ocazie l-a cunoscut şi pe Damian Drăghici, cu care a şi colaborat, iar de aici şi până la dragoste nu a mai fost decât un pas.

Cererea în căsătorie a Cristinei Stroe a fost una cât se poate de specială. În 2018, pe când aceasta făcea parte din grupul Damian Brothers şi se aflau la o emisiune TV, Damian Drăghici s-a aşezat în genunchi şi i-a cerut să-i fie soţie pentru totdeauna.

Răspunsul incredibil pe care i l-a dat lui Damian Drăghici, atunci când a cerut-o de soţie

Emoţionată până la lacrimi, Cristina Stroe a avut o reacţie fabuloasă atunci când şi-a văzut iubitul (pe atunci) în genunchi, în timpul unei transmisiuni live: ”Puteai să nu faci asta la televizor?”.

Date Biografice Cristina Stroe: înălțime, greutate

Nume complet: Cristina Stroe
Data naşterii: 1990
Locul naşterii: Râmnicu Sărat
Parteneră: Damian Drăghici
Înălţime: 1,72 m
Greutate: 65 kg

Cristina Stroe şi-a găsit fericirea în braţele colegului de scenă, alături de care împarte acum şi bune şi rele în viaţa de zi cu zi. Îi este alături şi atunci când Damian Drăghici trece prin momente dificile, cauzate de afecţiunea despre care şi-a făcut curaj să vorbească: „Nu este evident că am ADHD? Îmi zboară mintea în continuu.” Numai că artistul a încercat să profite de pe urma acestei boli şi povestea chiar că l-a ajutat în carieră.