Gabriela Dinu Vedete 05.12.2023 18:14

Cristina Belciu: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Cristina Belciu: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Cristina Belciu este o tânără din România, care a devenit cunoscută publicului larg după ce a apărut la braţul lui Cristian Boureanu. Este de profesie fotomodel şi a apărut de-a lungul timpului pe coperţile revistelor de fashion şi nu numai din Italia, care au comparat-o cu Monica Belluci.

Are 25 de ani şi s-a iubit cu Cristian Boureanu la început în mare secret, după care nu s-au mai ascuns, dar relaţia lor nu a fost una de durată. S-au despărţit şi nu au vrut să mai audă unul de celălalt, dar atunci când a venit vorba despre relaţia lor, au avut numai cuvinte de respect.

Cristina Belciu se iubeşte sau nu cu Boureanu?

„Nu ne-am împăcat. Nu se mai pune problema de o împăcare între noi doi, suntem prieteni, atât. Ținem legătura, sigur că da, chiar ne purtăm un respect deosebit, nu ne-am despărțit cu urlete și uși trântite. Cred că suntem la fel din anumite puncte de vedere, a fost greu să ne dăm gestionam unul pentru altul. Cum am mai zis, dragostea și incompatibilitatea nu sunt același lucru. Nu a mers, oricât ne-am fi dorit.’, declara Cristina Belciu după ce drumul său şi al lui Cristian Boureanu se separau.

La doar 25 de ani, Cristina Belciu se poate lăuda că are succes în modă şi online, făcând bani frumoşi ca actriţă, fotomodel, blogger şi influencer.

Cristina Belciu, afaceristă de succes

„În perioada următoare mă așteaptă multă muncă, pentru că urmează să îmi dau drumul la o afacere proprie. O să fie pe partea de fashion. Sper să o deschid cât de curând posibil pot.

Muncesc foarte mult la businessul meu. Prefer să nu ofer momentan foarte multe detalii, pentru că sunt o persoană superstițioasă, dar promit că o să aflați în curând. De asemenea, am și două proiecte pe partea de film. Aștept să înceapă filmările pentru filmul cinematografic «O secundă» și nu doar. O să vedeți voi”, povestea ea la începutul acestui an.

Gurile rele spun însă că relaţia dintre ea şi Boureanu există în continuare, mai ales că au tot fost văzuţi împreună la diverse evenimente, dar că preferă să nu fie mediatizaţi ca un cuplu pentru a nu îşi strica relaţia de dragul apariţiilor în presa de scandal.