Gabriela Dinu Emisiuni TV 02.09.2022 15:27

Cristi Mitrea: CV, vârstă, biografie înălțime, greutate, salariu, avere, familie

Cristi Mitrea: CV, vârstă, biografie înălțime, greutate, salariu, avere, familie

Cristi Mitrea este unul dintre concurenţii emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici, de la Pro TV. Luptător profesionist şi fost iubit al Andreei Mantea, acesta este în atenţia telespectatorilor de mai mulţi ani.

Mitrea este luptător profesionist de MMA, participant la Campionatul Mondial de jiu-jitsu brazilian, unde a obţinut medalia de bronz şi a devenit cunoscut la scară naţională după ce a participat la emisiunea „Burlăciţa” de la Antena 1 şi i-a cucerit inima Andreei Mantea.

Cine este, de fapt, Cristi Mitrea şi ce scrie în CV-ul lui?

Cei doi s-au iubit preţ de câţiva ani, după care s-au separat. Recent, vedeta Kanal D a făcut publice abuzurile la care ar fi fost supusă în timpul relaţiei cu actualul participant de la emisiunea celor de Pro. Din relaţia celor doi a rezultat un băieţel, pe nume David, a cărui custodie se află la Andreea Mantea. Aceasta l-a implicat pe cel mic şi într-un proiect TV al său de la Kanal D, Trăiri – alături de Andreea Mantea.

Totuşi, Cristi Mitrea nu figurează ca părinte în certificatul de naştere al băieţelului, iar Andreea Mantea a explicat ce a motivat-o să recurgă la acest gest:

„A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui.

Date Biografice Cristi Mitrea: înălțime, greutate

Nume complet: Mitrea Cristian
Data naşterii: 1988
Locul naşterii: România
Parteneră: singur
Greutate: 95 kg
Înălţime: 1,80 m

Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec.

Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem”, a povestit Mantea la Wowbiz.

Mitrea este în prezent singur, dar s-a iubit până de curând cu Iuliana, sora Nicoletei Luciu. Până să pună mâna pe Iuliana, acesta a avut o relaţie tumultoasă cu Andreea Caranda, pe care o cunoştea din adolescenţă.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Anisia Gafton
Tania Popa