Ionuț Nițulescu Vedete 23.01.2023 02:08

Cristi Borcea s-a dat de gol la TV. Ce a spus în emisiunea lui Denise Rifai

Cristi Borcea s-a dat de gol la TV. Ce a spus în emisiunea lui Denise Rifai

Cristi Borcea a fost invitat la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a avut parte de un moment jenant. Ce a răspunsul controversatul om de afaceri atunci când a fost întrebat dacă a lovit vreodată o femeie. 

Alina Vidican a fost surpinsă de foarte multe ori, în timpul relației cu Borcea, ascunzându-și vânătăile sau chiar plângâând la volanul mașinii sale.

A bătut-o Cristi Borcea pe Alina Vidican?

Cristi Borcea a fost întrebat de Denise dacă a lovit vreodată o femeie. Iar răspunsul lui Cristi Borcea a fost ferm:  ”Da. Dar Alina nu s-a certat niciodată cu Mihaela, veneau tot timpul împreună la mine la vizită, la penitenciar. Și la mine la camera conjugală nu a venit niciodată, nu aveam cum să dau în ea. Astea sunt prostii și fabulații”, a răspuns Cristi Borcea.

Denise Rifai i-a adresat o altă întrebare, dacă a lovit-o vreodat, în alt context pe Alina, iar răspunsul lui a fost unul clar: ”Da!”

În vârstă de 50 de ani, Cristi Borcea a avut parte, de-a lungul timpului, atât momente de glorie, cât şi de declin, în plan personal şi profesional, iar unele dintre aceste momente dificile s-au petrecut în spatele gratiilor, dupa condamnarea sa în Dosarul Trasferurilor şi al Retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa.

Citește și: Ce a răspuns Irinel Columbeanu când a fost întrebat de ce nu îi cere bani Monicăi

Și-a găsit liniștea alături de Valentina Pelinel

Reîntors în sânul familiei, după o condamnare cu executare, afaceristul pare mai fericit ca oricând alături de Valentina Pelinel şi copiii pe care îi are împreună cu fostul fotomodel.

Cristi Borcea a spus în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” că alături de Valentina Pelinel a găsit liniștea de care are nevoie un bărbăt, că este foarte important să poți sta chiar și o săptămână doar cu persoana iubită, ba chiar să pleci într-o vacantă în 2 de 2-3 săptămâni. Omul de afaceri a mai spus că de fiecare dată când se întorc de undeva își petrece minimum 1 oră pe terasa bând ceai sau cafea și fumând o țigară.