Gabriela Dinu Vedete 15.10.2023 15:52

Crina Mardare: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Crina Mardare: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Crina Mardare s-a născut pe 22 decembrie 1957 în Bucureşti şi este de profesie muzician. A fost vocalistă în grupul muzical Sfinx şi a creat şcoala de muzică Blue Sound, acolo unde a şi predat.

Pentru cine nu ştia deja, Crina Mardare este mama bateristului, muzicianului şi actorului Bubu Cernea, un personaj care s-a aflat pe sticlă încă din copilărie.

Ce scrie în CV-ul Crinei Mardare?

„Bunicul a ales să mă dea la pian, crezând că e mai frumos pentru o fetiță. Mi-au dat o bucată de lemn desenată și o claviatură, ca să exersez acasă. Nu pot să spun că am fost îndrăgostită de pian, pentru că nu mi-a plăcut.”, povestea aceasta.

Crina Mardare a făcut parte din mai multe formaţii muzical, precum 5T, 3T şi Sfinx, unde a cântat alături de Zoia Alecu. A cunoscut succesul în anii 1980, atunci când a semnat un contract cu ARIA, pe vremea aceea o agenţie de stat care se ocupa de impresarierea artiştilor, şi a obţinut concerte în ţări precum Danemarca, Germania sau Olanda.

Cine este soţul Crinei Mardare?

Are 64 de ani şi, în prezent, este una dintre cele mai bune profesoare de canto de la noi din ţară şi aşa îşi câştigă şi existenţa. Este într-o relaţie cu Mihai Cernea, tatăl lui Bubu, dar niciodată nu au ajuns în faţa altarului şi nu sunt căsătoriţi.

„E un om bun, talentat, plin de muzică, foarte muncitor. Până la urmă, este ce vorbeam mai de­vreme: face şi el exact ce a văzut toată via­ţa la părinţii lui, eu şi Mişu (mu­zi­cianul Mihai Cernea, soţul Crinei) fiind doi Hopa Mitică, veşnic în mişcare, veş­nic cu muzica după noi”, spune Crina despre fiul său.

Date biografice Crina Mardare

Nume complet: Mardare Crina
Data naşterii: 22 decembrie 1957
Locul nașterii: Bucureşti
Partener: Mihai Cernea

În prezent, Crina Mardare este angrenată şi în show-ul Te cunosc de undeva, de la Antena 1, acolo unde instruieşte cele 8 echipe de concurenţi ce participă la show. Pentru job-ul pe care îl are în trustul Intact, aceasta ar încasa un salariu lunar în valoare de 1500 de euro lunar.