Gabriela Dinu Vedete 10.10.2022 09:08

Cosmin Curticăpean: CV, biografie, varsta, afaceri, surse de venit – sotul Laurei Cosoi

Cosmin Curticăpean: CV, biografie, varsta, afaceri, surse de venit - sotul Laurei Cosoi

Cosmin Curticăpean a devenit cunoscut după ce s-a căsătorit cu blondina Laura Cosoi. Chiar şi aşa, a ţinut tot timpul să rămână în umbră şi chiar a precizat că nu îşi doreşte să devină o persoană publică, stând departe de luminile reflectoarelor.

„Probabil, nu o să mă obişnuiesc niciodată cu ideea că, gata, s-a terminat cu liniştea mea doar pentru simplul motiv că sunt împreună cu o persoană publică. Dar ce-aş mai putea face? Mi-am sacrificat liniştea pentru a avea dragostea Laurei”, a povestit Cosmin.

Cine este, de fapt, Cosmin Curticăpean şi ce afaceri are?

Cosmin Curticăpean s-a născut în 1976 la Târgu Mureş şi este un mare pasionat de maşini. Totodată, se mai ştie despre el că este un afacerist care a avut mare succes în ultimii ani, după ce şi-a deschis firme în mai multe oraşe din ţară, dar şi peste graniţă, în Germania şi Austria. Are inclusiv un salon de înfrumuseţare deschis în Braşov, care este foarte profitabil.

Pe Laura Cosoi o cunoştea încă din copilărie, însă relaţia lor a început abia în 2012, după ce actriţa s-a despărţit de Smiley. Blonda căuta să-şi întemeieze o familie, iar pentru că artistul nu ajunsese încă în acea etapă a vieţii sale s-au despărţit, iar Laura s-a cuplat cu cel care a avut o pasiune pentru ea încă din copilărie.

Date Biografice Cosmin Curticăpean: înălțime, greutate

Nume complet: Curticăpean Cosmin
Data naşterii: 1976
Locul naşterii: Iaşi
Parteneră: Laura Cosoi

S-au văzut la restaurante, după care au plecat împreună la munte şi de aici până la o relaţie aşa cum îşi dorea Laura n-a nmai fost decât un pas. Cei doi s-au căsătorit după 3 ani de relaţie, având o nuntă ca în basme, în august 2015, la Iaşi. Laura a primit de la soţul ei un inel vechi de 100 de ani, iar petrecerea de nuntă a avut, de fapt, două părţi, una la Iaşi şi una la Târgu Mureş. Cei doi au împreună trei fetiţe, pe nume Rita, Vera şi Julie.

Averea lui Cosmin Curticăpean se ridică la câteva milioane de euro, având mai multe investiţii pe mare plus, iar asta îi permite să conducă fără probleme bolidul său Maserati, de 100.000 de euro.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Simona Ţăranu
Sorin Constantinescu
Emilian
Ion Creangă