Gabriela Dinu Știri 04.05.2022 18:38

Cornelia Rednic: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, familie, tarif la cântări

Cornelia Rednic: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, familie, tarif la cântări

Cornelia Rednic este o cunoscută cântăreaţă de muzică populară, ce face pereche chiar cu soţul său, Lupu Rednic.

Numele său complet este Alexandria Cornelia Rednic, este născută în Sighetu Marmaţiei şi este căsătorită de mai mult timp. Pe Lupu l-a întâlnit pe vremea când acesta era bucătar ospătar şi lucra alături de mama ei.

Cine este, de fapt, Cornelia Rednic şi cum l-a cunoscut pe Lupu?

După cum povesteau chiar ei, s-au plăcut încă de la prima întâlnire. De aceea, după doar opt luni de relaţie au ajuns în faţa altarului şi s-au căsătorit.

În 1994, la doi ani după nuntă, aceştia au fost contractaţi ca realizatori ai emisiunii „Cupluri muzicale” în Maramureş, unde au mai participat şi fraţii Petreuş, fraţii Florea, soţii Tudorovici, Florentina şi Petre Gurgi şi alţii.

Cornelia Rednic are studii superioare, fiind absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Asistenţă Socială. Alături de soţul său, Cornelia are trei albume de muzică populară lansate pe piaţă, “Care frunza pică jos”, “Să trăia’ pretinii mei” şi „Mândruţă cu ochi de mură”.

Date Biografice Cornelia Rednic: înălțime, greutate

Nume complet: Alexandria Cornelia Rednic
Data naşterii: 1976
Locul naşterii: Sighetu Marmaţiei
Partener: Lupu Rednic
Greutate: 60 kg
Înălţime: 1,63 m

Cornelia Rednic este pasionată de muzica uşoară, dar şi de cea armănească, iar pentru asta chiar a cântat alături de cea mai cunoscută formaţie care abordează acest gen, Pindu.

Alături de soţul ei, aceasta are o mulţime de evenimente anuale, precum sunt nunţile, evenimentele private sau spectacolele live. Pentru un concert de 45 de minute, aceştia solicită suma de 2000 de euro. Aceştia sunt căutaţi nu doar pentru evenimentele din ţară, ci şi din afară. Au fost rând pe rând în Germania, America, Austria, Franţa, Suedia, Marea Britanie sau Irlanda.

Alături de Lupu Rednic, artista a primit mai multe distincţii, precum este premiul pentru Folclor din partea revistei Confidenţial şi VIP, titul de “Cetăţeni de Onoare” ai comunei Ciocăneşti, premiul pentru cel mai bun cuplu din muzica populară românească Bravissimo 2001.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Tibi Clenci
George Tănase
Andrei Ciobanu